ZIUA DOMNULUI VA VENI CA UN HOT NOAPTEA.

ZIUA DOMNULUI VA VENI CA UN HOT NOAPTEA.

Ziua Domnului e ziua despre care se vorbeste asa de mult in Scripturi.Personal astept Ziua cand va veni Domnul meu dupa mine.

*ZIUA DOMNULUI NU SE AFLA IN CALENDARELE NOASTRE CI NUMAI IN CALENDARUL LUI DUMNEZEU.

Cat despre vremuri si soroace, n-aveti trebuinta sa vi se scrie, fratilor.  Pentru ca voi insiva stiti foarte bine ca ziua Domnului va veni ca un hot noaptea.(1Tes.5:1-2)  Ziua Domnului insa va veni ca un hot. In ziua aceea, cerurile vor trece cu trosnet, trupurile ceresti se vor topi de mare caldura, si pamantul, cu tot ce este pe el, va arde(2Petru.3:10)Descriera amintita in cele doua texte din Sfanta Scriptura ne desvaluie un secret pe care Biserica Domnului trebuie sa stie:”Ziua Domnului va veni ca un hot noaptea.Iar despre ziua si ceasul cind va veni Fiul Omului nu stie nici un pamantean chiar daca foarte multi au avut curajul sa prezinte date ,s-au inselat ,caci Cuvantul Domnului ne invata altceva(Matei 25:13) ). Pavel a socotit că finalul glorios al Bisericii, contrastat cu finalul tragic al lumii reprezintă o metodă de evanghelizare foarte bună şi o motivaţie excelentă pentru trăirea unei vieţi de sfinţenie,,lucru dovedit si de apostolul Petru ,cand spune :  Deci, fiindca toate aceste lucruri au sa se strice, ce fel de oameni ar trebui sa fiti voi, printr-o purtare sfanta si evlavioasa, asteptand si grabind venirea zilei lui Dumnezeu,  (2Petru.3:11-12)  

 ZIUA DOMNULUI/RAPIREA –ar insemna caci vom fi luati,stramutati,scosi,dus repede undeva  lua-ti cu forta; acest fel de actiune ne este prezentat de apostolul Pavel si evanghelistul Ioan.Biserica va avea o intalnire glorioasa cu Mirele ei,pe nori,o intalnire care se va continua in vesnicii,e de fapt o intalnire a rasplatirilor.

Ziua Domnului ,ne va gasi pe uni:                                                                                                                                                                                                                                                          (1) In viata ,nu toti crediciosi vor muri.(1Tes.4:17}                                                                                                                                                                                                                        (2)Rapirea va fi dintr-o data la clipeala ochilor.(1Cor.15:52;1Tes.4:16)                                                                                                                                                                                (3)La sunetul trambitiei vom fi transformati. (1Cor.15:52)                                                                                                                                                                                                    

  (4)Cei morti vor invia primi (1Tes.4:16) .

VREMI SI SOROACE

Cand Biblia foloseste expresia “Vremuri şi soroace”se pare caci este o referire facuta la planul lui Dumnezeu ce il are fata de Israel aratand de cateva ori expresia aceasta in Scripturi;de remarcat faptul chiar daca ar fi fost folosita expresia pentru Israel,trebuie sa stim si noi (neamurile )caci vremurile si soroacele nu ar trebui sa ne deranjeze,ci noi ar trebui sa ne pregatim pentru Ziua Domnului.). Aceasta ne-a invatat Hristos prin evangheli: “Vegheaţi dar, pentru că nu ştiţi în ce zi va veni Domnul vostru. Să ştiţi că, dacă ar şti stăpânul casei la ce strajă din noapte va veni hoţul, ar veghea şi n-ar lăsa să-i spargă casa. De aceea, şi voi fiţi gata, căci Fiul omului va veni în ceasul în care nu vă gândiţi.” (Mat.24:43-44; Lc. 12:35-40).

 

Ziua Domnului” este o zi a mâniei şi dupa cate inteleg citind din Carte Biserica lui Hristos va fi izbavita de Mirele ei din necaz.In ultima carte ne este o promisiune:” Fiindca ai pazit cuvantul rabdarii Mele, te voi pazi si Eu de ceasul incercarii, care are sa vina peste lumea intreaga ca sa incerce pe locuitorii pamantului”.(Apoc.3:10)

 

Cel mai important este caci Domnul Isus va veni dupa noi asa caci putem sa spunem cu toti :”Vino,Doamne Isus. Ce atarna de mine e sa fiu gata pentru Ziua aceia.Maranata !Vino Doamne Isuse…Amin.

~strainisicalatori~

(dutu)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s