O NOUA ZI DE HAR.

O NOUA ZI DE HAR.

 S-a facut iarasi dimineata si ma gandesc cat de lunga a fost si noaptea aceasta,dimineata aduce cu ea anumite uitari si aprinde dorul de cer de Tine.Sunt obosit chiar daca ar trebui sa fiu odihnit dupa asa lunga noapte,ma simpt coborat in vale ,dar nu sant inca infrant ma pregatesc sa urc iarasi pe culmi,am o alta zi inainte plina de speranta,chiar daca se cere putere indoita intr-o zi,intr-un ceas voi fi din nou pe culme. Sunt luptator ,asa ma stiu si nu ma dau batut.

Imi place sa aud ciripitul pasarelelor,si azi dimineata una mi-a spus in ciripitul ei:haide sus e o noua zi:’o zi de har pentru tine”,din tot deauna mi-a placut poezia si cantarea si m-am trezit incet dar cu ganduri mari.

O ruga? O lacrima? Ma duce departe, si ma face sa ma gandesc la Creator si la bunatatile Lui inoite fata de mine si printre lacrami exclam pin de bucurie :’Iti multumes,Iti multumesc inca pentr-o zi ,o zi plina de har pentru mine.

O zi de har ..oare ce doreste Creatorul de la mine de ce isi mai pastreaza indurare ce vrea sa fac inca intr-o zi .O da o stiu ,El vre sa fiu un om cu o viata plina de iubire fata de alti,un om ce sa duc altora Vestea Buna prin viata mea traita inca intr-o zi prin indurarea Lui.El vrea sa fiu un tata bun pentru copii mei si un sot ideal pentru sotia mea scumpa un harnic muncitor pentru nevoile casei si un neobosit protector al familiei incredintate

.O Doamne? Ce sunt eu in planul Tau? Limpezeste-mi gandurile si da-mi voia Ta spre-mplinire…. O doresc chiar de va fi sa sufar… Imi este uneori atat de greu; dar imi doresc si eu putina bucurie… Se poate Doamne? O lacrima mi se prelinge in colt de ochii, dar care ma face sa vad lumea altfel… Zambesc! Cerul e deasupra, dar si in inima mea… Zambesc si ma bucur. Viata este atat de frumoasa, pentru ca, chiar este frumoasa!O Doamne, ce imi doresc sa fiu sfant!!! Primeste-ma in „HAR” si fa-ma sa miros a „CER”… Daruindu-ma, sa iert si sa iubesc… Imi e cald in suflet, si e lumina afara, si zambesc.;viata e frumoasa, si traiesc frumos; e o dorinta…, si traiesc in dependenta de har, de cer si de vis…

Raman in vise  cu gand departe, dar cu zambet larg…

Mi-e gandul tot  la Tine cu multumire: O,Doamne ce ai vazut in mine de ai adus din nean inca o zi pentru mine,”O ZI DE HAR”

O, Doamne, i-Ti  multumesc!

~strainisicalatori~

(dutu)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s