ISPITA (3)

NU VOM CADEA IN FATA ISPITEI

Nu v-a ajuns nicio ispita care sa nu fi fost potrivita cu puterea omeneasca. Si Dumnezeu, care este credincios, nu va ingadui sa fiti ispititi peste puterile voastre; ci, impreuna cu ispita, a pregatit si mijlocul sa iesiti din ea, ca s-o puteti rabda. (1Cor.10:13)

Este o vreme la care trebuie sa te lasi tu de ispite si este o alta la care se lasa ele de tine. Ferice de cel ce rabda ispita. Caci, dupa ce a fost gasit bun, va primi cununa vietii pe care a fagaduit-o Dumnezeu celor ce-L iubesc. (Iac.1:12)

Este mult mai usor sa te impotrivesti primei dorinte, decat sa le satisfaci pe toate cele care-i urmeaza – Abraham Lincoln

Si, prin faptul ca El insusi a fost ispitit in ceea ce a suferit, poate sa vina in ajutorul celor ce sunt ispititi. (Evr.2:18)

Cand bate Satana la usa, trmite-L pe Domnul Isus sa-i deschida. Ispita este raul care bate la usa, pacatul este zavorul pe care-l tragi tu cand il lasi sa intre.

 Daca vrei sa stapanesti ispitele, lasa-L pe Christos sa te stapaneasca.

 Ferice de cel ce rabda ispita. Caci, dupa ce a fost gasit bun, va primi cununa vietii pe care a fagaduit-o Dumnezeu celor ce-L iubesc. (Iac.1:12)

~strainisicalatori~

(dutu)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s