ILUZIONIST ~ VEDETA~ POCAIT.

ILUZIONIST ~ VEDETA~ POCAIT.

Lumea ne arata cu degetul:”Uite ce face pocaitul!,esti tu pocait ma” lucrurile s-au schimbat acum..

Sunt putin dezamagit,ori poate mult;depinde:”Imi este dat sa intalnesc fraze de felul acesta:”Iluzionistul …s-a pocait, ori “Vedeta cutare s-a nascut din nou”,sa nu ma intelegeti gresit ,personal sunt f.f.f.bucuros de fiecare suflet care s-a pocait ori e nascut din nou.Nu cumva transmitem lumii ce ne inconjoara un mesaj incurcat…

1.In calitate de crestini (nascuti din nou) oare nu privim ca un favoritism atunci cand anuntam vedeta ca sa pocait si uitam ca langa noi (sotul,sotia,copilul care ne-au facut atata rau pe calea credintei,s-au pocait ) sunt si alti apropiati care s-au pocait si ii trecem in nestinta,uitam sa multumim pana si Domnului ce schimbare s-a facut in familia noastra in cercul nostru ,da de unde sa mai anuntam in  biserica, plini de multumire..

2.In calitate de crestini(nascuti din nou) intelegem noi ce insemneaza adevarata pocainta (teorie-caci in bisericii a disparut invatatura despre pocainta si sa  introdus invatatura despre ingaduinta).

3.In calitate de crestini (nascuti din nou) intelegem noi care e adevarata pocainta (practica- ca sa putem trai si noi si lumea sa vada prin trairea noastra ca suntem pocaiti)

4.Intelegem cu adevarat cand spune despre cineva ca e nascut din nou,ce e aceea nastere din nou ,despre care Isus spunea: „Adevarat, adevarat iti spun ca, daca un om nu se naste din nou, nu poate vedea Imparatia lui Dumnezeu.” (Ioan.3:3)

5.Nasterea din nou e un act spontant (la clipeala ochiului) ori e un process de lunga durata?

6.Pocainta e dintrodata sau e o practica de o viata?

7. Nu etichetam prea repede pe unii si nici o data pe alti,ori acesta e descriptia jobului nostru.

8.Intelegem noi cu adevarat pocainta si nasterea din nou?

Sunt plin de bucurie cand sufletele se intorc din lume la Dumnezeu,dar cel mai multumit sunt atunci ,cand cei intorsi(eu,tu,neamuri prieteni, cei de curand intorsi) isi vor sfarsi calatoria cu bine in destinatia fericita “CERUL”

*Ma rog pentru cei ce au fost vedete sa nu mai devina din nou vedete ci cu adevarat :Copii a lui Dumnezeu.

*Ma rog pentru cel ce a dus o tara intreaga cu iluzile lui sa stie ca Dumnezeu e un Dumnezeu Real,nu unul iluzionist,si ca iluzile nu au a face nimic cu Copii lui Dumnezeu.

*Doamne da tuturora o nastere din nou adevarata si o pocainta reala .

~strainisicalatori~

(dutu)

4 gânduri despre „ILUZIONIST ~ VEDETA~ POCAIT.

  1. In cer se face sarbatoare pt oricare pacatos intors la Dumnezeu….nu doar pt vedete, si nu mi se pare intoarcerea lui mai anormala decat a oamenilor de rand pt ca toti am fost lipsiti de slava lui Dumnezeu si aveam nevoie de iertare. Din pacate nu vezi zilnic nici oameni simpli sa se pocaiasca, de aceea trebuie sa ne bucuram pt fiecare la fel de mult. E minunat k el cunoaste deja bine Biblia, dar faptele vorbesc, si nu dupa 1 an, ci dupa o viata de pocainta, de aceea hai sa nu mai ridicam pe nimeni in slavi sau sa ii judecam, pt ca ultimul cuvant de apreciere in dreptul fiecarui credincios il are doar Dumnezeu!

    • Am spus de mult lucrul acesta desi am fost contrazis. Eu stiu ca in fata lui Dumnezeu orice muritor are valoare si oricare pacatos are nevoie de pocainta(chiar daca a savarsit numai un pacat -tot pacatos e) Doamne ai mila de noi..

  2. Nu e vorba de a face diferenta intre oameni ci de minunea in sine caci e o raritate si nu vezi zilnic vedete care se pocaiesc….bucuria si „socul ” a fost mare si e normal sa fie cat mai raspandit si profitat la maxim sa spunem prietenilor ….Marturia lui e autentica si minunata plus ca la un an de pocainta stie bine Biblia http://parereataconteaza1.wordpress.com/2012/05/27/marturia-scrisa-si-video-a-fostului-iluzionist-alin-blainevideos/

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s