SLABESTI 1KG PE ZI.

Slăbeşti 1 kg pe zi. Rezultatul produsului de slăbire pe bază de lămâie! (P)

De obicei, primul semn care se observă, în cazul unui organism copleşit de toxine, este acumularea kilogramelor. Studiile o confirmă: excesul de greutate corespunde în 99% dintre cazuri unui organism în care toxinele s-au acumulat peste limită.

Cercetatorii unui laborator de renume din Franţa s-au întrebat care este cel mai puternic detoxifiant natural. După o serie de studii, a reieşit că acesta este lamaia. Concentrându-se pe o acţiune completă de detoxifiere şi, implicit, de slăbire, a aparut ideea unor capsule hiperconcentrate, în care să se regăsească toată puterea de curăţire şi slăbire a lămâii. Acestea au fost numite BioCitrin.

Perioada de testare a produsului, care a precedat lansarea pe piaţa europeană, a evidenţiat că pierderea în greutate este primul efect al programului BioCitrin. 77% dintre persoanele care au urmat programul de detoxifiere şi slăbire BioCitrin au pierdut între 4 şi 10 kilograme de-a lungul a unei perioade de 10 zile, în timp ce restul de 23% au înregistrat pierderi de greutate situate valoric între 2 şi 4 kilograme.

Aceste rezultate au fost posibile deoarece substanţele din BioCitrin, preparate special, permit celulelor adipoase, odată eliminate toxinele din organism, să elibereze grăsimea acumulată. Fara acest proces, organismul nu elimină grăsimea cum trebuie sau chiar deloc. Tocmai în aceasta constă secretul succesului BioCitrin: accelerează expulzarea grăsimilor şi stimuleaza arderea lor.

Avantajul BioCitrin este că toate kilogramele care se pierd îşi au originea în grăsimea stocată, de-a lungul timpului, în corpul nostru. În consecinţă, nu este vorba doar despre o eliminare a excesului de apă (ceea ce reprezintă o falsă pierdere în greutate), ci de o slăbire reală.

Un specialist a descris acţiunea BioCitrin în felul următor : « grăsimea se dizolvă la propriu ».

Un alt avantaj al capsulelor BioCitrin este că nu mai trebuie să ne supunem la diete de detoxifiere şi slăbire draconice, care ne obligă să bem zile întregi numai apă cu lămâie. Acum putem beneficia de toată puterea lămâii în capsule hiperconcentrate, fără a suferi de foame.

Nu mai stati pe gânduri, deoarece oferta specială de lansare cu 50% reducere mai este disponibilă doar până la sfârsitul lunii, iar cantităţile sunt limitate! Mai multe informaţii găsiţi pe site-ul oficial din România.

4 gânduri despre „SLABESTI 1KG PE ZI.

    • Nu stiu,nu pot sa spun ce stiu insa ca f.f.f.foarte multi cauta surse sa slabeasca,poate asa e mai bine…Personal sunt mai plinut si ma simpt bine,daca eram mai tanar,poate ca incercam…asa folosesc „cumpatarea „si lucreaza.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s