AURUL UCIGATOR

AURUL UCIGATOR

Pleaca-mi inima spre invataturile Tale, si nu spre castig!(Ps.119:36)

O veche legenda  greceasca  marturiseste despre Midas,un rege care a fost blestemat cu o dorinta excesiva dupa bogatie. Zeul Dionysus i-a dat putere ca orice va atinge sa se prefaca in aur.La inceput el a atins scaunul,patul,imbracamintea,constatand cu bucurie transformarea tuturor lucrurilor  in aur. Dar cand I s-a facut foame ,iata ca mancarea s-a transformat in aur,cand a vrut s-o manance.

Dar cel mai ingrozitor moment a fost cand fiica lui ,alergand sa-l intampine,a fost atinsa de el si s-a prefacut si ea in “aur”.

Desicur ca e vorba de o legenda,de o poveste,care arata insa elocvent unde duce iubirea excesiva de bogatie.

Un nume bun este mai de dorit decat o bogatie mare, si a fi iubit pretuieste mai mult decat argintul si aurul. – (Prov.22:1)

Caci nicio bogatie nu tine vesnic si nici cununa nu ramane pe vecie. – (Prov.27:24)

~strainisicalatori~

(dutu)

3 gânduri despre „AURUL UCIGATOR

  1. AMIN! AMIN! CRED CA SUNTEM MII IN NEAMUL NOSTRU. MAMA A AVUT DIN PARTEA DOMNULUI „CA NICI O UNGHIE NU-I VA RAMINEA JOS PE PAMINT pe 22 iulie a incheiat legamint cu Domnul ultimul frate al meu Alexandru LA BISERICA DIN Micalaca.Stiu ca Dumnezeu NU RAMINE DATOR IN PROMISIUNILE LUI NIMANUI !

    AMIN!

  2. ..o parte din Bibliografia parintilor mei…Stanus Ghib Ilie si Stanus Ghib Iuliana din Arad Romania

    Parintii mei au fost adevarati credinciosi,au fost intodeauna exemplu pentru toti.Mama era miloasa si buna,era serviabila dadea povete si sfaturi tuturor care il cerea si dadea raspunsuri comparabile cu biblia.nimeni nu pleca neservit din casa noastra,macar cu un pahar cu apa sau ceai daca nu avea altceva.cind facea ceva special prima data dadea in numele Domnului.cind era duminica la noi era sarbatoare si la adunare dar si acasa ca intre programe veneau la noi tinerii de la adunarea noastra si de la alte adunari cintau cu instrumentele si cu voce iar mama intodeauna avea preparate dulci.veneau de la Gradiste Bujac Micalaca si chiar si din Pincota.Intodeauna tati zicea ca mama e mai buna decit el .iar ea zicea ca tati e un om a lui Dumnezeu inteligent si credincios.Se complectau unul pe altul.Mama mereu se ruga la Dumnezeu s-o faca aur curat si a facuto pentru ca ea a murit in 1994 de cangrena la amindoua picioare a suferit mult am stat linga ea pina a murit in bratele fiului meu dar o data nu a cirtit si era fericita ca Dumnezeu o curateste si o face Aur curat.Tati ai zicea mereu -Leana tu nu sti ce ceri,dar ea-i zicea-ba stiu dar vreau sa ma duc in cer Aur curat era o femeie credincioasa. Cind noi eram mici mama suferea de o boala din punct de vedere medical incurabila,deci nu mai avea scapare intr-un scurt timp murea dar Dumnezeul nostru avea toata viata ei in controlul Sau Intr-o seara cind la adunare era ore de rugaciune l-a rugat pe tati sa stea cu ea ,se simtea f.rau,iar tati i-a zis ca nu cistiga nimic daca el ramine acasa,.cind sa intors era foarte tirziu dar a vazut la geam lumina,sa uitat si a vazut-o pe mama in picioare si trebaluia prin casa.a intrat si i-a spus ca el sa rugat doar sa-i mareasca Dumnezeu credinta.
    Copii iubitiva parintii cit ai mai aveti in viata ca noi nu stim cit sacrificiu fac ei pentru noi ca sa crestem si sa n-e predam viata lui DUMNEZEU
    Eu sunt deplin convinsa ca parintii mei sunt AUR CURAT in Paradisul ceresc Dupa 18 ani s-au reintilnit cu chipuri si nume noi la Tatal CERESC

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s