BISERICA ADEVARATA / BISERICA LUI HRISTOS

BISERICA ADEVARATA / BISERICA LUI HRISTOS

1.Biserica adevarata –castigata prin sangele Lui (Fapte 20:28)

2.Biserica adevarata – pentru care Hristos a platit pretul suprem(Efeseni.5:25)

3.Biserica adevarata – curatita prin Cuvantul Sau.(Efeseni.5:26)

4.Biserica adevarata – pe care Hristos o va infatisa inaintea Tatalui ceresc(Efeseni.5:27)

5.Biserica adevarata – atelierul spiritual unde sufletele se pregatesc pentru cer.

6.Biserica adevarata – nu e locul de formare a unei cariere si de mostenire a carieriei din tata in fiu,ci e locul unde oameni straini de biserica odata ce cu adevarat au intrat in ea ,devin mostenitori ai cerului.

7.Biserica adevarata – nu e locul unde prin vot democratic,oamenii sa caute sa isi atinga scopurile,ci unde totul se face dupa reguli/legi bine stabilite de catre fondatorul ei Hristos.

-nici un articol/amendament nu se mai poate adauga la ceea ce Hristos a lasat ca model de ghidare a biserici.

-orice modificare ar insemna aducerea ideilor lumesti in Biserica lui Hristos, diavolul si urmasi lui vreau sa faca aceasta.

-orice intentie chiar buna in a conduce Biserica lui Hristos,dar iesita afara din invatatura Sfintei Scripturi,nu este altceva decat un drum pavat(cu intenti bune) care va duce spre iad si nu spre Hristos,mai devreme sau mai tarziu se vor culege roadele.

8.Biserica adevarata – e ca un trup,unde membri ei sunt madulare (slujind unii altora)iar capul trupului e Hristos.

9.Biserica adevarata – nu este chemata sa sfinteasca cladiri / locasuri,ci sa traieasca in sfintenia ceruta de Duhul Sfant.

10.Biserica adevarata – are ca temelie Adevarul ,prezentat de fondatorul ei care este ADEVAR,si  pe care membri bisericii trebuie sa  il prezinte lumii.

11.Biserica adevarata – este intocmai ca o fecioara curata,gata pentru Mirele ei sa vina.O mireasa imbracata in fapte de neprihanire curatite prin sangele sfant a lui Hristos .

12.Biserica adevarata –e o armata spirituala care lupta cu armele Duhului,gata sa tina piept impotriva uneltirilor diavolului.

13.Biserica adevarata – e ultima statie a credinciosului aici pe Tera inaintea plecari spre destinatia fericita “CERUL”

*Tu faci parte din Biserica Adevarata din Biserica lui Hristos?

~strainisicalatori~

(dutu)

Reclame

2 gânduri despre „BISERICA ADEVARATA / BISERICA LUI HRISTOS

  1. A fi înscris într-o biserică denotă că eşti copilul acelei biserici, pe când s-ar cuveni să fii mai degrabă un copil al lui Dumnezeu, pentru că biserica nu-i Dumnezeu. În Luca 10.20 zice „numele voastre sunt scrise în ceruri” deci nu-i nevioe să figurăm în registrul vreunei biserici, vezi Psalmul 87.6 „Domnul numără popoarele, scriindu-le”. Iar în Ieremia 17.13 Dumnezeu a precizat „cei ce se abat de la Mine vor fi scrişi pe pământ, căci părăsesc pe Domnul, izvorul de apă vie”. Încă din vechime, vezi relatarea biblică din 1 Cronici cap.21, Dumnezeu a pedepsit aspru pe David care aţâţat de satan a păcătuit făcând numărătoarea poporului lui Dumnezeu şi ce consecinţe a avut. Deci în Biserica Dumnezeului celui viu nu prin aderare devini membru, ci prin naştere ca într-o familie aşa cum citim în Evrei 12.23 „Biserica celor întâi născuţi, care sunt scrişi în ceruri, de Dumnezeu” (înţelegându-se clar că ar fi greşit să fim scrişi în registre bisericeşti care sunt pământeşti).
    În multe locuri din ţară şi străinătate sunt deja biserici creştine ne-religioase clădite pe temelia apostolilor şi proorocilor.
    Slujba din Maleahi 4.5-6 este detaliată într-o carte pe care o recomand pt. că diferă de orice ai citit vreodată şi te asigur că ai să apreciezi aceasta, mai ales că cele scrise s-au întîmplat cu adevărat. De asemenea, are o putere uimitoare de transformare… http://supranaturalul.wordpress.com/

    • Nimeni dintre cei inscrisi intr-o biserica nu sunt copii biserici ci sunt mebri unei biserici ,iar uni din acestia sunt copii a lui Dumnezeu ,ca nu toti cati isi aseaza palaria in vreun cui din biserica sunt cu adevarat crestini. Nu dati interpretari Cuvantului Sfant lasatil asa cum este ..spre binele d-voastra ..

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s