„VIETII TRANSFORMATE ” ~MARTURIA INTOARCERI MELE ~

Marturia uni ortodox intors la adevarata credinta in Isus Hristos,

*Fii incredintat, cuvantarile mele nu sunt minciuni, ci ai a face cu un om cu simtaminte curate.Dumnezeu este puternic, dar nu leapada pe nimeni; si este puternic prin taria priceperii Lui.El nu lasa pe cel rau sa traiasca si face dreptate celui nenorocit.Nu-Si intoarce ochii de asupra celor fara prihana si-i pune pe scaunul de domnie cu imparatii, ii asaza pentru totdeauna ca sa domneasca.Se intampla sa cada in lanturi si sa fie prinsi in legaturile nenorocirii?Le pune inainte faptele lor, faradelegile lor, mandria lor.Ii instiinteaza ca sa se indrepte, ii indeamna sa se intoarca de la nelegiuire.Daca asculta si se supun, isi sfarsesc zilele in fericire si anii in bucurie.Daca n-asculta, pier ucisi de sabie, mor in orbirea lor.(Iov.36:4-12)

Ma numesc Ioanas Simion, sunt nascut in 1968, sunt casatorit, am doi copii, locuiesc in Portland, Oregon,U.S.A. din anul 1998. Sunt nascut in Arad si am locuit pana in 1998 in localitatea Sagu, jud. Arad dupa care am emigrat in U.S.A.

Povestea mea incepe cu cativa ani in urma in anul 1985 cand eram in clasa a 11-a la un liceu din Timisoara. In clasa a 11-a, a fost prima data cand am auzit ca trebuie sa ma intorc la Dumnezeu, sa ma pocaiesc. Un coleg de-al meu pe nume Claudiu sa pocait si ne-a vorbit si noua colegilor despre planul de iertare a lui Dumnezeu pentru toti oamenii. Nu am prea inteles si nici nu ma prea interesat atunci pentru ca nu credeam in Dumnezeu si ma motivam caci eu am o religie cea de ortodox si cum traiesc ceilalati oameni pot si eu. Totusi am ramas surprins de schimbarea ce se vedea in colegul meu.
Intre timp sora mea pe atunci studenta tot in Timisoara sa imbolnavit grav si eram foarte necajit pentru inrautatirea starii ei de sanatate .Era internata la spital si starea ei era din ce in ce mai rea. Colegul meu auzind de necazul meu mi-a propus sa-mi faca cunostinta cu un doctor bun. Cand l-am intrebat cu cine mi-a spus: „cu Isus”. Am ras dar i-am zis bine sa vedem puterea Dumnezeului tau. In urma rugaciunii colegului meu, Domnul a vindecat-o. Dupa aceasta interventie divina, sora mea s-a pocait.

De atunci au trecut multi ani, eu am terminat liceul, si m-am intors acasa la Sagu, unde locuiau parintii mei. Fiind din familie de ortodocsi, am inceput sa fac si eu ce face lumea din jurul meu, sa caut placerea in tot ceea ce incanta ochiul, sa-mi satisfac trupul, poftele firii. Intr-un timp foarte scurt, am ajuns sa fiu robit de patimi, de betie, de fumat, de desfrau, toate acestea contribuind la degradarea sanatatii mele. In tot acest timp, in acesti ani, Dumnezeu a intervenit de multe ori la sanatatea mea, vindecandu-ma .Desi am vazut mana Lui puternica la lucru in viata mea, imi era greu sa ma predau Lui.

Dupa circa zece ani de cand am terminat liceul, dupa ce viata mea a devenit un cosmar, rugaciunile colegului meu si a sorei mele, au ajuns la Domnul.
Era ziua de 29 Noiembrie 1994, (inainte cu o zi fusesem la un chef cu prietenii mei si nu venisem decat dimineata cand m-am culcat fiind obosit si sub influenta alcoolului), eram acasa la mine, ma trezisem din somn, era deja seara. In aceasta seara am inceput sa ma gandesc la Dumnezeu, la viata mea traita in pacat si am inceput sa-mi vad starea mea care pana in acel moment am considerat-o buna.
M-am coborat pe genunchi langa patul meu, am simtit prezenta lui Dumnezeu acolo cu mine si mi-am predat viata mea in mainile Lui, rugandu-L pe El sa ma ierte si sa ma dezrobeasca de orice patima.
Din acea zi, viata mea s-a schimbat radical, devenind un copil al lui Dumnezeu. Am inceput in fiecare zi sa citesc Biblia si sa am o relatie cu Domnul meu. In scurt timp ,viata mea s-a schimbat radical, fiind o marturie pentru cei din jurul meu.Intre timp, am simtit chemarea Domnului de-a lucra pentru El, de-a aduce si pe altii la El ca vietile lor sa fie schimbate, ceea ce fac si in prezent marturisindu-l pe El oridecate ori am prilejul.

Imediat ce m-am intors la Domnul, am avut piedici din partea parintilor mei, a mamei mele care nu intelegea lucrarea ce o facea Domnul cu mine, din partea prietenilor, a vecinilor, a preotului din sat, a colegilor de munca. Cu toate acestea multumesc Domnului pentru ca permanent a fost langa mine, m-a intarit, mi-a dat intelepciune, intelegand planul Lui, marturisindu-L in apa botezului .Am devenind membru intr-o biserica Evanghelica cu oameni pe care i-am vazut schimba-ti de Dumnezeu, care iubesc Biblia si voia Domnului.

De atunci au trecut inca cativa ani, in care, pana in ziua de azi am vazut de nenumarate ori mana Lui Dumnezeu care este cu mine in fiecare zi. Ma bucur ca sunt mantuitul Lui si am o bucurie fara margini in inima mea, stiu ca nimeni si nimic nu ma poate desparti de Dragostea lui Dumnezeu.

Am hotarat sa-ti impartasesc si ti-e draga cititorule aceasta dragoste a Lui Dumnezeu care s-a aratat prin Domnul Isus care a murit pentru noi la cruce la Golgota, pentru pacatele noastre. El are putere si astazi sa ierte, sa vindece, sa se implice in problemele noastre, sa schimbe vietile noastre.Toate acestea le-am experimentat personal si ma rog Domnului ca El sa schimbe si viata ta sa devii si tu un copil al Lui.

AMIN

Marturia audio:
http://paginacrestina.com/audiopartea1.mp3
http://paginacrestina.com/audiopartea2.mp3

Dumnezeu vorbeste insa, cand intr-un fel, cand intr-altul, dar omul nu ia seama. El vorbeste prin vise, prin vedenii de noapte, cand oamenii sunt cufundati intr-un somn adanc, cand dorm in patul lor.Atunci El le da instiintari si le intipareste invataturile Lui,ca sa abata pe om de la rau si sa-l fereasca de mandrie,ca sa-i pazeasca sufletul de groapa si viata de loviturile sabiei.Si prin durere este mustrat omul in culcusul lui, cand o lupta necurmata ii framanta oasele.Atunci ii este greata de paine, chiar si de bucatele cele mai alese.Carnea i se prapadeste si piere, oasele care nu i se vedeau raman goale;. sufletul i se apropie de groapa, si viata de vestitorii mortii.Dar daca se gaseste un inger mijlocitor pentru el, unul din miile acelea care vestesc omului calea pe care trebuie s-o urmeze,Dumnezeu Se indura de el si zice ingerului: „Izbaveste-l, ca sa nu se coboare in groapa; am gasit un pret de rascumparare pentru el!”(Iov.33:14:24)

Dumnezeu nu tine seama de vremurile de nestiinta
si porunceste acum tuturor oamenilor de
pretutindeni sa se pocaiasca; (Fapt.17:30)

Asculti de glasul Domnului va fi bine de tine,daca nu vei asculta,vei avea parte de aceeiasi soarta cu cel rau.

~strainisicalatori~

(dutu)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s