PARTASIA CU DUMNEZEU ,ADUCE VINDECARE…

PARTASIA CU DUMNEZEU ,ADUCE VINDECARE …

Transforma singuratatea in partasie

Dave Daravecky, un cunoscut jucator de baschet din SUA, a fost descoperit a fi bolnav de cancer. De cinci ori pe saptamina, timp de opt saptamini, el a condus timp de o ora si jumatate de la casa unde locuia , pina la un spital care trata afectiuni cancerigene din Cleveland.

Primele calatorii de acasa si pina la spital si inapoi spre casa i s-au parut lungi si interminabile. In urmatoarele zile insa, a inceput sa admire felul in care vegetatia incepea sa-si schimbe haina, dobindind un colorit fermecator specific zilelor de toamna ….

In acest fel, monotonia calatoriilor din primele zile a trecut . Dave, a inceput sa urmareasca cu atentie ondulatiile dealurilor si schimbarile din natura, care nu mai avea aceeasi haina ca in ziua precedenta.

Aceste lucruri l-au fermecat; iar timpul petrecut in acele calatorii zilnice, pentru el a devenit o oportunitate pentru a creste in credinta. Ascultind casete ale celor mai indragiti predicatori , el a inceput sa se gindeasca la viata sa si sa se roage cu multa ardoare.

De multe ori asculta casete cu mizica crestina si cinta impreuna cu interpretul. ” Vocea mea nu se potrivea cu cea a interpretului, a marturisit Dave, dar in acel timp dealurile prindeau viata , iar padurea cinta impreuna cu mine”. Erau cele mai inaltatoare momente pe care le petrecea in singuratate cu Dumnezeu , fara sa fie intrerupt de nimeni.

Cele opt saptamini de experiente zilnice petrecute in timpul calatoriilor spre spitalul din Cleveland , l-au inviorat spiritual si l-au intarit in credinta.

„ Am avut nevoie de acel timp de singuratate cu Domnul , spunea Dave, mai mult decit tratamentul cu radiatii pe care il faceam la spital . Daca radiatiile au tratat cancerul trupului, prezenta lui Dumnezeu si-a Duhului Sau , din timpul calatoriilor spre spital , a tratat cancerul sufletului meu ! Radiatiile prezentei lui Dumnezeu mi-au umplut inima de bucurie si m-au intarit in cele mai grele momente ale vietii „

Esti interesat de boala sufletului tau ? Daca doresti tratament si vindecare, reteta si leacul este la Dumnezeu!

~strainisicalatori~

(dutu)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s