CATRE TOTI PROPRIETARI DE BLOGURI SI NU NUMAI….AJUTOR…

CATRE TOTI PROPRIETARI DE BLOGURI SI NU NUMAI….AJUTOR…

blogul lui "DUTU"

blogul lui „DUTU”

Am o nedumerire ,o teama,o intrebare,sau …

A trecut peste un an de cand am inceput sa scriu in primul blog,am inceput ca amator zic eu ; mi-am facut blogul singur si nici mi-am zi e numai sa scriu cate ceva… Timpul a trecut se pare ca am ajuns profesionist (zic eu). S-au imbunatatit articolele,caligrafia (ca am probleme cu limba romana ,am cam uitat-o) si am observat ca am o multime de vizitatori,care de care mai intelepti ca mine si mai scolati.Acum cand in fiecare zi postez cel putin cate un articol,l-a unele idei ma gandesc eu (defapt 99% din blog sunt ideile mele prin intelepciunea ce Dumnezeu mi-a dat) altele sunt ideile altora primesc solicitari de la cititori,scrie-ne despre cutare subiect biblic ori…

Pentru a ma mentine in mijlocul vostru (voi oamenii f.f.f.scolati fata de mine cu facultati si doctorate si stapani pe limba romana (caligrafie ,gramatica) si eu nu cu prea multa carte)va cer ajutorul sa va da-ti parerea fata de blogurile mele si sa imi sugestati idei de imbunatatire ori de protectie a blogurilor ce trebuie sa mai fac.

Toate acestea in urma unui sugesti pe care am primit de la cineva ,redau mai jos o parte din aceea sugestie: …”am vazut ca permiteti folosirea materialelor ceea ce mi se pare….fascinant. In conditiile in care aproape toti ne ”protejam” scrierile prin intrerzicerea cpyright-ului dumneavoastra permiteti folosirea scrierilor…este cum spuneam….fascinant.”sugestia se opreste aici.

*Acuma ce trebuie sa fac sa imi protejez articolele si de cine,cand eu consider ca fac o lucrare pentru Domnul..

*Daca trebuie sa mi le protejez cum? scrie-mi daca vrei ;step by step nu uita nu sunt profesionist ca sa imi aranjez blogul imi trebuie indicati cum spune romanul mura in gura.

*Articolele mele unele sunt prea lungi ,as vrea sa ramana tot asa dar am observat pe alte bloguri ca e postat numai o parte din articol si spune :”citeste mai departe” si poti sa citesti articolul intreg.

*Am intalnit un singur blog unde nu te lasa si nu poti sa copiezi nici sa reblog,e nevoie de asa ceva si daca, cum se poate.

*As astepta raspuns de la voi prieteni,frati si colegi de bloguri ,va rog sa ganditi ca pentru voi si sa imi da-ti un raspuns la fel de sincer cum v-am scris si eu.

*Am probleme si cu vircula ce e drept..

Va rog sa imi trimiteti sugesti idei in my e-mail ori comentariu la blogul meu (va apreciez mult)

cu deplina sinceritate pentru mai bine (dutu)

4 gânduri despre „CATRE TOTI PROPRIETARI DE BLOGURI SI NU NUMAI….AJUTOR…

  1. *fără plată ați primit, fără plată să dați*.
    tot ce se întâmplă pe net este de fapt ceva aruncat în eter(n). unii caută plată pentru ceea ce fac, alții o fac gândindu-se la perspectiva unei investiții mai înalte…
    poate că cei ce protejează, protejează chestii care le trec doar lor prin cap. dar ceea ce e insuflat de Duhul Sfânt și ajunge la noi este mai valoros decât toată protecția și toată comoara câștigată prin necopiere sau copiere cu link…
    eu nu dau nicio soluție. Dumnezeu e prea aproape de noi ca să ne raportăm la ce zice omul. El va spune clar ce trebuie făcut și nu mă îndoiesc… cine are urechi, va auzi. 🙂
    p.s. un lucru e cert: cu toate greșelile gramaticale, eu Îl găsesc mereu aici pe Cel Ce mă iubește, așa că se face treabă bună pe acest blog.

  2. Draga crestine, citeste cuvantul lui Dumnezeu, asculta-ti inima si foloseste-ti intuitia. Cam atat… restul vin de la sine. Cine vrea te citeste, cine nu, nu o va face! Multa sanatate!!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s