NASTEREA DIN NOU (3).

 

NASTEREA DIN NOU  (3).

blogul lui "DUTU"

blogul lui „DUTU”

-Nimeni nu poate deveni un copil a lui Dumnezeu,pana,mai intai nu este nascut din nou:Drept raspuns, Isus i-a zis: „Adevarat, adevarat iti spun ca, daca un om nu se naste din nou, nu poate vedea Imparatia lui Dumnezeu.”  Nicodim I-a zis: „Cum se poate naste un om batran? Poate el sa intre a doua oara in pantecele maicii sale si sa se nasca?”  Isus i-a raspuns: „Adevarat, adevarat iti spun ca, daca nu se naste cineva din apa si din Duh, nu poate sa intre in Imparatia lui Dumnezeu.(Ioan.3:3-5).

-Omul se compune din trup,suflet si duh. Cata vreme omul traieste in pacat,trupul face ce voieste,tarand sufletul si duhul, intinindu-le prin pofte,patimi,pacate,in felul acesta duhul este mort fata de Dumnezeu:  Voi erati morti in greselile si in pacatele voastre  in care traiati odinioara, dupa mersul lumii acesteia, dupa domnul puterii vazduhului, a duhului care lucreaza acum in fiii neascultarii. Intre ei eram si noi toti odinioara, cand traiam in poftele firii noastre pamantesti, cand faceam voile firii pamantesti si ale gandurilor noastre si eram din fire copii ai maniei, ca si ceilalti.(Efeseni.2:1-3).

-Fara nastere din nou nu are valoare nici credinta:  Tu crezi ca Dumnezeu este unul si bine faci; dar si dracii cred… si se infioara!(Iacov.2:19).

-Fara nastere din nou nu are valoare nici cunostinta : Si, macar ca stiu hotararea lui Dumnezeu, ca cei ce fac asemenea lucruri sunt vrednici de moarte, totusi, ei nu numai ca le fac, dar si gasesc de buni pe cei ce le fac.(Rom.1:32).

-Fara nastere din nou nu are valoare nici botezul in apa.(Fapte.8:13-24).

-Cei ce sunt nascuti din Dumnezeu nu pacatuiesc.(1Ioan.3:;5:18).

-Cei ce pacatuiesc nu sunt nascuti din nou (1Ioan.3:6=10).

~strainisicalatori~

(dutu)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s