PRAPASTIA

PRAPASTIA

blogul lui "DUTU"

blogul lui „DUTU”

*Cuvantul de aur: (Luca.16:26)…intre noi si intre voi este o prapastie mare,asa ca cei ce ar vrea sa treaca de aici la voi,sau de acolo la noi,sa nu poata.
Într-o zi, pastorul unei biserici a predicat despre acest verset. La acea oră de vestire a Evangheliei a fost şi o soţie credincioasă cu soţul ei necredincios.

Cuvântul lui Dumnezeu despre marea prăpastie care va despărţi veşnic pe credincioşi de necredincioşi, s-a înregistrat puternic în mintea lor. Când au mers spre casă, au fost tăcuţi amândoi. Aşa au fost şi la masa de seară, apoi s-au culcat, dar n-au putut dormi.

Pe la ora două noaptea, el a întrerupt tăcerea şi a zis: „Soţie, noi am trăit împreună 40 de ani, ne-am crescut copiii împreună, tu ai fost o soţie bună, eu nu vreau să ne despărţim pe veci. Eu nu mai pot dormi, când mă gândesc la această despărţire.“
„Nici eu nu pot dormi“, zise soţia. Adânc mişcat, soţul zise: „Oare pastorul a spus adevărul?“

– „Da, căci aşa stă scris în Biblie.“ Soţia se sculă, aprinse lumina şi citi: „…între noi şi între voi este o prăpastie mare…“ Atunci soţul spuse: „Soţie, eu vreau să fiu de acea parte unde vei fi şi tu.“ Ea îl privi şi îi zise: „Dacă vrei, acceptă-L pe Mântuitorul în viaţa ta şi vei fi fericit în raiul lui Dumnezeu.“ Şi lucrul acesta s-a petrecut chiar atunci.

Si vor trai o vesnicie in acelasi loc….

~strainisicalatori~

(dutu)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s