PRESEDINTELE A CITIT DIN BIBLIE, SUPRINZATOR !!!

obama

Obama a citit din Biblie în mijlocul ruinelor de după uraganul din statul  Oklahoma

La o săptămână după tornada devastatoare din  statul american Oklahoma, președintele american Barack Obama a vizitat zonele  cele mai afectate. El a făcut apel la toți americanii pentru a ajuta  victimele, numindu-i “un instrument în mâinile lui Dumnezeu”,  ne  reportează portalul Christian Telegraph.

Președintele Barak Obama a amintit știrile despre care scriu ziarele din  zilele de după dezastru. Apoi, între ruinele clădirilor a deschis Biblia și  a citit Isaia 32:2 “Fiecare va fi ca un adăpost împotriva vântului şi ca un  loc de scăpare împotriva furtunii, ca nişte râuri de apă într-un loc uscat, ca  umbra unei stânci mari într-un pământ ars de sete.”

“Acesta este un moment așa cum se întâmplă adesea în Biblie. Dumnezeu are un  plan, cu toate acestea, este important să fim instrumente care fac voia Lui, și  ar trebui să știm că, în calitate de concetățeni, trebuie să fim un refugiu la  vreme grea,” a declarat Obama. Președintele american a cerut locuitorilor din țară să doneze fonduri pentru a ajuta victimele și a pentru a reabilita regiunea  distrusă.

O puternică tornadă a lovit statul Oklahoma pe 20 mai.  Au pierit 24 de  persoane, printre care 9 copii, și au fost răniți grav 377 de oameni. Au fost  distruse complet 1.200 de case și avariate grav alte aproximativ  12.000. Daunele cumulate, conform estimărilor preliminare, variază între  două și cinci miliarde de euro.

Care  e părerea ta?   sursa:
In necaz fiecare om cauta un refugiu mai puternic,cel mai bun este in Domnul.

Un gând despre „PRESEDINTELE A CITIT DIN BIBLIE, SUPRINZATOR !!!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s