PUTINUL E AMAGITOR

CAT SE PLATESTE PENTRU PUTIN???

blogul lui "DUTU"

blogul lui „DUTU”

PUTINUL E FOARTE SCUMP ,ASCULTA-MA…

*Cuvantul de aur: „Sa mai dorm putin, sa mai atipesc putin, sa mai incrucisez mainile putin ca sa ma odihnesc!”… (Prov.24:33).

PUTINUL TE AMAGESTE.

O,cat de amagitor este putinul dupa care ravnim de multe ori.

Sunt multe lucruri de care omul a fost amagit,din constatarile mele de cele mai multe ori a fost amagit chiar de “PUTIN”.

*PUTINUL I-A SCOS PE ADAM SI EVA DIN EDEN.

 Gradina Eden a fost locul Raiului pe pamant,au avut din belsug Adam si Eva totul de ce aveau nevoie,fericire din plin si peste toate acestea si prezenta glasului  lui Dumnezeu era acolo in racoarea zilei (Geneza.3:8). Era insa un pom ,unul singur,un procentaj foarte mic pe care cei doi nu au avut dreptul sa-l descopere…O si cat a fost de amagitor pomul acela incat tinjirea dupa “PUTINUL ACELA” i-a facut pe cei doi sa nu se bucure in Rai in Gradina Eden. Si vai ce putin era putinul acela,era doar un fruct mic,o,cat de mic compoarativ cu Gradina Edenului,suficient a fost “PUTINUL ACELA”sa ii scoata din Eden..

*PUTINUL L-A FACUT PE AVRAM SA-SI PIARDA INTEGRITATEA.

Foametea la obligat pe Avram sa coboare in Egipt si  sa locuieasca acolo;”catava vreme”(Genesa.12:10),”PUTINUL ACELA” in Egipt a fost suficient pentru a rosti un adevar pe jumatate (o minciuna) si sa fie compromisa integritatea lui.

*PUTINUL REBECI A FACUT SA NU-SI MAI VADA FECIORUL SCUMP NICIODATA.

Rebeca ii spune lui Iacov ,du-te la Laban unchiul tau si ramai la el”catava vreme” (Genesa 27:44). Ce scurt timp ,foarte “Putin numai , catava vreme” un timp suficient care sa transformat pentru Iacov in anii de despartire fata de familie,anii da slujire,si dupa putinul acela nu a reusit sa-si mai vada mama nici odata.,Rebeca nici nu sa gandit  “catava vreme”va tine asa de mult,ia dorea sa-si vada feciorul pe Iacov cat mai repede (Genesa:27:45),daca nu era amagirea “PUTIN” il intalnea pe Iacov.

*PUTINUL L-A COSTAT PE ELIMELEC TOTUL.

Foamea ce se asternea peste Betleemul lui Iuda au facut ca o familie formata din patru suflete sa caute un loc mai bun pentru traire ,s-au hotarat au plecat sa locuieasca “pentru o vreme” in Moab (Rut.1:1-12). Ce “PUTIN PENTRU O VREME) apoi ne vom intoarce. Putinul acela de timp a fost platit foarte scump Naomi se intoarce acasa fara sot si fara de copii si erau decisi sa stea numai “pentru o vreme”.Din Naomi (ceea placuta ) a cerut ea insusi sa isi scimbe numele in Mara (amaraciune) … De la Naomi la Mara nu a fost mult ci numai “pentru o vreme” sufficient timp sa produca moarte,pierdere,tristete  amaraciune

*Nu uita “PUTINUL ESTE AMAGITOR” si pentru “PUTIN” intotdeauna sa platit mai scump….

Daca nu ma crezi pe mine ,

-intreaba pe sotul,care din cauza primei palme s-a despartit de sotia draga,

– intreaba pe omul care si-a perdut locuinta din cauza primului pahar de bere (numai unul),

– intreaba pe cei care si-au pierdut totul in cazinouri si au inceput sa joace doar cu un peny(un cent) numai,

-intreaba pe omul care si-a ratat viata pentru ca in ani tinereti a avut parte de 10 minute de dragoste(si aceeia prefacuta).

-intreaba pe tanarul care a inceput sa sparga banci si a crezut ca nu il va prinde nimenea,si ca intrun timp scurt (putin timp) ajunge milonar,intreba-l si iti va raspunde ;putinul ma amagit… – intreaba pe cel care depinde de droguri, pe cel ce fura(a inceput de la un ou) ,intreaba,da ce sa intrebi pe alti fii sincer si intreaba-te pe tine,de cate ori te-a inselat „PUTINUL AMAGITOR”.

*Toti acestia si multi alti intr-un cor iti vor spune”Nu te lasa inselat,PUTINUL ESTE AMAGITOR si plata pentru PUTIN e foarte mare.”

~strainisicalatori~

(dutu)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s