VIETII TRAITE PRIN ALTI…

CRESTINI POT SA ACCEPTE TRANSPLANT???

POATE UN OM BUN SA DEVINA UN OM RAU LA UN TRANSPLANT DE INIMA?

DACA POATE DEVENI RAU ,ARE SCUZA IN ZIUA JUDECATII ???

 

Saptamana aceasta am avut o saptamana plina de framantare,ingrijorare,si toate acestea in urma ce m-am intalnit cu un frate. Fratele acesta un frate scump in Domnul trece printr-o suferinta ;este bolnav cu inima..(are o inima care nu mai lucreaza).ca sa ma intelegeti mai bine,a fost in spital si doctori au facut un by-pass la inima (spuneam nu lucreaza) cu o pompa (da pompa)  care actioneaza pe baza de current (baterii) ,are doua bateri care sunt incarcate pentru aproximativ 10 ore dupa care trebuie schimbate intr-un timp foarte scurt altfel se afla in pericolul morti ,cum stiu foarte simplu ,am pus mana  pe baterii si l-am ajutat pe respectivul sa le schimbe.

-“Cat timp poti sa traiesti asa ?” a fost intrebarea mea pentru el…-“Mult si bine,cat Dumnezeu va vrea” a fost raspunsul lui (are o mare incredere in Dumnezeu).. a continuat ,”sper ca in scurt timp se va gasi cineva care sa imi doneze o inima”- “o inima!?” –“da o inima” a fost raspunsul lui explicandu-mi felul in care s-ar putea face transplantul acesta de inima…

L-am ascultat si ne-am despartit,foarte ingrijorat,dar in acelasi timp si cu gandul ca la Dumnezeu toate lucrurile sunt cu putinta….

Acuma asculta-ti framantarea inimii mele. Ce se intampla cu un asemenea om care face un transplant de inima de la un necunoscut (spunea el ca nu stie de unde va fi ,si de la cine va fi inima respective)dupa ce se termina cu transplantul care va fi viata lui spirituala…..?????.

Redau mai jos cateva feluri de inimii,(1) Inima omului rau . (2) Inima omului bun.

Daca omul pana acuma a fost un sfant ,si de acuma primeste o inima a unui om rau pacatos ,care va fi reactia  omului nostru care a facut  transplantul de inima  dupa transplant ,va fi bun sau rau,tinand cont caci inima are atata putere de a controla fiinta umana…

O INIMA REA

1.stricata (Ps.101:4).                                                                               

2.lacoma (2Petru.2:14).

3.preacurvara (Ezec.6:9).

4.necredincioasa (Evrei.3:12).

5.inima ca a fiarelor (Daniel.5:21).

O INIMA BUNA

1.Iubeste pe Domnul (Ps.18:1).                                                                         

2.plina de dragoste (Rom.5:5).                                                                                   

3.nu este ingamfata (Ps.112:8).                                                                     

 4.stapanita de pacea lui Hristos (Filip.4:7).                                               

5.curata (1Tim.1:5).

Va putea un asemena om sa aiba scuza inaintea lui Dumnezeu….Doamne tu stii am fost un sfant,dar dupa schimbarea inimii  (inima aceea rea e de vina).

Un alt frate spunea ca trebuie doctorul sa ii faca un transplant la picior degetul mare. In gluma zicea el:sa nu radeti de mine daca voi veni cu pantaloni care cad jos de pe mine ,nu sunt eu de vina ci degetul care apartine unui om care purta pantaloni in felul acesta… Fratele a facut transplantul la degetul piciorului se pare ca a nimerit ;un deget bun ca umbla cu pantaloni normal…

Este totusi un raspuns la o asemena intrebare….. si daca da e unul biblic???

Este bine (biblic)ca omul sa accepte asemena modificari in corpul lui ,ori nu? Stiu ca cineva nu a vrut sa faca operatie si a murit (spunea el vreau sa ma duc sa ma intalnesc cu Domnul cu madularele pe care Domnul mi le-a dat ).

~strainisicalatori~

(dutu)

2 gânduri despre „VIETII TRAITE PRIN ALTI…

  1. Nu are nimic inima de carne cu „inima” din Biblie. Inima din Biblie se refera la partea spirituala a omului. Ezechel

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s