DE ZIUA TATALUI- SUNT TATA ,SI AM TATA -CE AS PUTEA DORI DE ZIUA TATALUI?

SUNT TATA ,SI AM TATA  – CE AS PUTEA DORI DE ZIUA TATALUI?

*CE IMI DORESC “ DE ZIUA TATALUI”…

O cravat in plus, un … O,nu, imi doresc cu totul altceva,vreau sa ma daruiesc pe mine ca o carte deschisa fara nici un ascunzis fata de copiii mei

1.Ochi Tatalui ceresc sa fie deschisi ziua si noaptea asupra mea si asupra familiei mele.

2.Dumnezeu Tatal meu ceresc sa continue cu ploaia de binecuvantari pe care a inceput-o in ani copilariei si   sa-o pastreze si pentru ani cand, parca mai mult ca ori cand simt nevoia binecuvantari revarsate prin paza Lui.

3.Sa pot sa raman un model vrednic de urmat pentru copiii si nepoti mei si niciodata sa nu li se roseasca fata lor scumpa si curata  din pricina alegerilor mele…

4.Sa raman un sot iubitor si un tata spre care sa poata copiii mei privi cu mare placere..

5.Ce imi doresc de ziua tatalui? Sa continu trairea dupa modelul Tatalui meu ceresc si pamantesc.

Ce imi doresc de ziua tatalui? Sa fiu plin de multumire inaintea TATALUI ceresc ca am devenit copilul Lui..Da TATA CERESC iti multumesc ca imi ingadui sa-Ti spun TATA si esti gata sa ma ajuti ori cand.. I love you Jesus.

***Ce imi doresc??? Ma intreb si eu uneori Il las pe Dumnezeu sa decida in dreptul meu ,El stie totul…

*CE DORESC TATALUI MEU “DE ZIUA TATALUI”…

-Ce ii doresc tatalui meu:ii doresc sanatate si viata lunga alaturi de mama mea,doresc sa-I spun un mare ‘MULTUMESC” ca mi-a fost cu adevarat “TATA” si ca nu este sub soare un alt TATA mai bun decat el..

Poate va ve-ti intreba de unde stiu,O stiu prea bine,caci imi este “TATA”…,s-a sculat cand, in ani copilariei eram bolnav si s-a rugat pentru mine,apoi m-a dus in bratele lui vreo 2 Km pana la felcerul satului (la badea Vasile Ceascai)  sa imi de-a o injectie  si apoi zile l-a rand a facut-o cu mare dragoste si daruire,plangeam cand felcerul mi-a dat prima injectie ,a plans si el (il durea asa cum m-a durut si  pe mine). Apoi mi-a urmarit cresterea mea si m-a ajutat sa ma ridic din cazaturile mele, a fost cu mine cand am plecat la oras sa ma inscriu la scoala, mi-a cumpart primul pachet de pufarin si m-a invatat cum sa bau apa din cismeau de pe strada ce mergea la Valea Codorului.Mi-a fot primul invatator la scoala duminicala in biserica satului Curtuius.. m-a invatat versete de aur pe care nu le-am uitat nici azi..

Ii aud si azi vocea lui cand isi aseza pe treptele casei de la intrare sacul cu paine adusa cu camionul cu muncitori venind de pe santier …era frant de obosit se putea citi pe fata lui blanda si in ochi lui verzui ,stia ca lucrul nu i-sa terminat inca avea de mers la coasa il astepta mama undeva in camp, dar isi lua timp sa ne strige pe nume:Petre,Estera,Dutu-le veniti ca va adus tata ceva ,da, era o bucata de turta dulce ,era o inbratisare ,era un cuvant prietenos (nu se folosea pe atunci cuvantul :te iubesc” nu era la ordinea zilei  dar ii simpteam din plin iubirea tatalui.).da asa il stiu eu pe TATAL meu.Ani au trecut si mi-am format caminul meu dar TATAL meu a ramas tot ‘TATA” ..

Locuiam acum la oras cu familia mea ,TATA se opera dimineata( inainte de a se duce pe santier ),cu litrul de lapte muls proaspat ,cu un ou si o bucata de slanina pe care spunea el :”pentru voi dragi mei le-am tinut”

Ce TATA  minunat e TATAL  meu… Vremea s-a schimbat ,eu am plecat departe de casa parinteasca departe de el,caldura caminului parintesc am luat-o cu mine,vocea lui o aud si azi  (dutu-le de Paste am un miel pregatit pentru voi, veniti acasa, isi iubeste nora la maxim intotdeauna vrea sa ne vada pe amandoi) ,ii aud si azi rugaciunile lui,se ruga pentru fiecare pe nume… Azi in ani batraneti in care se afla il intreb:”Ce faci TATA ,cum esti cu sanatatea? In loc sa se planga caci batranetele au venit cu greutatile lor,isi indreapta cuvintele spre mama .ea biata de ea   trebuie sa o ajut (desi se pare ca e mai tare ca el) Am invatat de le el caci e foarte important sa-ti iubesti sotia (o iubeste si ajuta pe mama foarte mult) ,am invatat iubirea fata de copiii ,am invatat sa fii respectos si corect,dar m-a invata sa-L iubesc pe Dumnezeu.

As avea multe sa spun despre TATAL  meu;asa cum va spuneam e cel mai bun “TATA” Dar ma opresc aici  amintindu-i TATALUI  meu gandurile acestea: Distanta  ce ne desparte este foarte mare peste marii si oceane,Kilometri s-au lungit asa de mult ,dar port in inima gandurile frumoase pe care mi le-ai transmis prin frumoasa-ti comportare si vreau sa iti spun din suflet :”TATA ESTI CEL MAI MINUNAT TATA SI TE IUBESC ASA DE MULT” Iarta-ma caci acum la ani batraneti tale nu pot sa stau langa tine asa cum tu ai stat intotdeauna langa mine ..

I love you daddy….

***al tau fecior care te iubeste cu adevarat*** …..

"TATA-L MEU MA ASTEAPTA ACASA

„TATA-L MEU MA ASTEAPTA ACASA

*CE AS DORI SA STIE COPIII MEI ,DE ZIUA TATALUI…

Un lucru as vrea sa stiti copiii mei dragi,in orice situatie va veti afla ,as vrea sa fiu alaturi de voi ,pentru a va ajuta si incuraja. Intotdeauna, nu uitati,pentru orice ajutor, apelati cu toata increderea ,pentru ca voi sunteti copiii mei pe care va iubesc,respect,si cu care as vrea sa mostenesc si “CERUL” Daca uneori nu am fost si nu sant la nivelul pretentiilor voastre ,va rog sa ma iertati,eu totusi va raman tata si voi veti ramanea pentru totdeauna copiii mei cei mai dragi..I love you .Ligia ,Radu,Diana,David K, Amelia si Abigail  I love you so much…

VA IUBESC SI MA ROG PENTRU FERICIREA VOASTRA SI A COPIILOR VOSTRI SI BUNUL DUMNEZEU SA VA DARUIEASCA UN VIITOR PLIN DE FERICIRE.

~AL VOSTRU TATA CE VA IUBESTE ASA DE MULT~

~sprelumina~

(dutu)

Un gând despre „DE ZIUA TATALUI- SUNT TATA ,SI AM TATA -CE AS PUTEA DORI DE ZIUA TATALUI?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s