ZECE PĂCATE PE CARE UNII OAMENI LE FAC ZILNIC ŞI NU IŞI DAU SEAMA. (1)

ZECE  PĂCATE PE CARE UNII OAMENI LE FAC ZILNIC ŞI NU IŞI DAU SEAMA. (1)

PĂCATUL NEASCULTĂRI   (Luca.18:1-14).

*Cuvîntul de aur:   Tu, care locuiesti in gradini, niste prieteni isi pleaca urechea la glasul tau: binevoieste si fa-ma sa-l aud! – (Cint.8:13).

Biblia ne învaţă: Caci toti au pacatuit si sunt lipsiti de slava lui Dumnezeu. (Rom.3:23), deci şi eu şi tu ,cu toţi am păcătuit

NEASCULTAREA = este păcat:   Caci neascultarea este tot atat de vinovata ca ghicirea, si impotrivirea nu este mai putin vinovata decat inchinarea la idoli si terafimi. (1Sam.15:23)

*Multi oameni sunt neascultători faţă de Dumnezeu.

Fariseul stia ca neascultarea e un pacat si cu toate aceste fiind chiar un cunoscator al legi a incalcat legea prin neascultare fata de ce spune Dumnezeu cu privire la rugaciune (cum trebuie sa ne rugam ca sa fim ascultati).

-Adam şi Eva au păcătuit prin neascultare faţă de Dumnezeu:    Caci, dupa cum prin neascultarea unui singur om, cei multi au fost facuti pacatosi,(Rom.5:19a).

-Israelul era neascultător ,dar deşi sau întors, şi chiar au plîns din cauza pacatului de “NEASCULTARE”,  Dumnezeu nu le-a ascultat glasul.(Deut.1:45).

-Împăratul Saul pacatuiseră inaintea Domnului prin păcatul neascultări, oricît a încercat să întrebe pe Domnul (pe orice cale) nu a primit nici un răspuns căci în clipa aceea datorita  păcatului de “NEASCULTARE”,  Dumnezeu nu i-a dat niciun răspuns (1Sam.14:37).

-Toţi oameni au dat faliment atunci cînd vorbim despre păcatul “NEASCULTARI”

***Prin ascultarea dovedită de Fiul faţă de Tatăl ,şi prin ascultarea noastră faţă de El, am ajuns să primim harul de a fi ascultaţi din nou…: tot asa, prin ascultarea unui singur Om, cei multi vor fi facuti neprihaniti. (Rom.5:19b)

Doamne ajuta-ne să dovedim ascultare prin împlinirea poruncilor Tale care nu-s grele.

~străinişicălători~

(duţu)

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s