ZECE PĂCATE PE CARE UNII OAMENI LE FAC ZILNIC ŞI NU IŞI DAU SEAMA. (3)

ZECE  PĂCATE PE CARE UNII OAMENI LE FAC ZILNIC ŞI NU IŞI DAU SEAMA. (3)

PACATUL “NESIMŢIRI” (Luca.18:1-14).

*Cuvîntul de aur: Simtiti-va ticalosia; tanguiti-va si plangeti! Rasul vostru sa se prefaca in tanguire, si bucuria voastra in intristare: (Iac.4:9).

-Poate nu aţi întîlnit oamenii care săvîrşesc pacatul” NESIMŢIRI” deşi nu pot să cred aşa ceva ,ei sunt pretutindeni, unul dintre ei este şi omul de tip “fariseu”

-Pentru aşi atinge scopurile nu prezinta nici un pic  de bun simţ, el calcă sub picioarele lui nesimţite;mama, tata, frate, soră, coleg, prieten  şi vecin ,toţi devin tăvălugiţi de nesimţirea lui.

-Chiar în locul unde părtăşia şi respectul ar trebui să domine ,fariseii nesimţiţi  in drumul lor pentru marire, arată cu degetul răutăcios spre sărmanul care a  săvîrşit o greşală ,ei uită că în timpul ce un deget este îndreptat spre altcineva,spre el se îndreapta trei deget, degete care îl invinuiesc pe drept dar pentru ca sunt proprile lui degete nu le bagă în seamă, le ignoră.

-Ticăloşi aceştia sunt plini de bucurie, gura le-a ajuns pînă la urechi de rîsul făţărniciei lor,prin care fără nici un simţ au călcat tot ce le-a ieşit în cale,acum se lauda de marea lor ispravă.

***Judecata lor se apropie ; rîsul  va fi înlocuită de tînguire, iar bucuria cu întristare,  pînă nu e prea tîrziu mai au “NESIMTITI ACEŞTIA O ŞANSĂ) .

-E şansa pocăintei, şansa smerenei, şansa oferita tuturor acelor ce s-au înălţat, Iacov spune:   smeriti-va inaintea Domnului, si El va va inalta. (Iac.4:10).

O,Doamne ai mila…

~străinişicălători~

(duţu)

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s