ZECE PĂCATE PE CARE UNII OAMENI LE FAC ZILNIC ŞI NU IŞI DAU SEAMA. (5)

ZECE PĂCATE PE CARE UNII OAMENI LE FAC ZILNIC ŞI NU IŞI DAU SEAMA. (5)

PACATUL  “CĂLCĂRI DE LEGE”  (Luca.18:1-14).

*Cuvîntul de aur:  Daca cineva isi intoarce urechea ca sa n-asculte Legea, chiar si rugaciunea lui este o scarba. – (Prov.28:9).

Ca şi cetăţeni a unei ţări avem obligaţia să respectam legile ţari în care trăim, la fel şi atunci cînd vizităm alte ţări ne asumăm responsabilitatea de a respecta legile ţări respective..

Cu atît mai mult fiind cetăţeni ai cerului avem datoria de-a respecta legile cerului. Sa nu uităm noi suntem numai străini şi călători in lumea aceasta, suntem ambasadori ai cerului avînd obligaţia sa respectam legile ţări pe care o reprezentăm.

Avem învăţătura sripturi care ne spune :  Adu-le aminte sa fie supusi stapanirilor si dregatorilor, sa-i asculte, sa fie gata sa faca orice lucru bun, (Tit.3:1).

In concluzie nerespectarea legilor unei ţări însemnează ca va trebui să suporţi consecinţele, sa fi pedepsit. Tot la fel nerespectarea Legi lui Dumnezeu este urmata de pedeapsă din partea lui Dumnezeu.

Una dintre pedepsele aplicate poate să fie chiar aceasta, rugăciunea să-ţi treaca drept o scîrbă înaintea Domnului şi să nu fie ascultată.

~străinişicălători~

(duţu)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s