INVITATIE- ANUNT~ ADRESAT CONSILULUI PASTORAL AL CONVENTIEI ,FRATILOR PASTORI DIN BISERICILE PENTICOSTALE ROMANE S.U.A. SI CANADA

INVITATIE- ANUNT~ ADRESAT CONSILULUI PASTORAL AL CONVENTIEI ,FRATILOR  PASTORI DIN BISERICILE PENTICOSTALE ROMANE S.U.A. SI CANADA

Pentru o buna pregatire  a lucrarilor Conventiei Penticostale din Statele Unite si Canada  care vor avea loc in Portland Or. Daca va fi cu voia Domnului au inceput lucrarile pregatitoare si vrem sa va facem de cunoscut urmatoarele: 

Stimati frati din Consiliul Pastoral al Conventiei si iubiti frati pastori si lucratori din bisericile penticostale romane:

Va salutam cu drag in numele Domnului nostru Isus si in numele bisericii Philadelphia din Portland Oregon, gazda urmatoarei Conventii Romane Penticostale din Statele Unite si Canada.

Multumim lui Dumnezeu de bucuriile de neuitat pe care le-am experimentat impreuna la Phoenix si ne rugam sa aveti un an binecuvantat, slujind Domnului cu pasiune!

Impreuna cu fratele  pastor Teodor Luca, dorim sa organizam Conferinta Pastorala la biserica Philadelphia din Atlanta, in perioada 28-30 Martie, 2014.

Va rugam sa notati aceasta in calendar si sa planificati din timp participarea impreuna cu sotiile dumneavoastra. Agenda si alte detalii le vom comunica pe parcurs.

Rog pe fratii secretari de organizatii, AG, CoG si Uniune, sa transmita scrisoarea atasata la toti fratii Lucratori. Daca exista o lista cu Lucratorii bisericilor neafiliate, va rog sa mi-o trimiteti.

Daca aveti anumite sugestii sau dorinte, va rog sa mi le comunicati.

Dorim multa binecuvantare, sanatate si pace dumneavoastra, familiilor si bisericilor unde slujiti.

Va multumim!

„Încolo, fraţii mei, tot ce este adevărat, tot ce este vrednic de cinste, tot ce este drept, tot ce este curat, tot ce este vrednic de iubit, tot ce este vrednic de primit, orice faptă bună, şi orice laudă, aceea să vă însufleţească.” Filipeni 4:8.

Pentru mai multe inf. verificati situl bisericii Penticostale  Philadelphia Romanian Church   http://www.philadelphiaro.com/

Pastor Vasile Cinpean

Philadelphia Romanian Church

5544 SE 128th Avenue

Portland, OR 97236

503-761-5067

E-mail: v.cinpean@comcast.net

http://www.philadelphiaro.com

twitter.com/PastorVasileC

~strainisicalatori~

(dutu)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s