O APRECIERE DIN PARTEA PASTORULUI CORNEL AVRAM

O APRECIERE DIN PARTEA PASTORULUI CORNEL AVRAM

Stimati frati slujitori,

Deoarece Octombrie este luna aprecierii slujitorilor lui Dumnezeu, doresc sa va transmit un cuvant de multumire pentru toata slujirea din cadrul bisericilor unde Dumnezeu va aşezat, si un cuvant de binecuvântare pentru familie, biserică şi întreaga lucrare pe care o desfăşuraţi pe ogorul Evangheliei.
Va doresc multa sănătate, putere, har si pace din partea Dumnezeului nostru Tatăl, în Numele Domnului nostru Isus Christos, şi prin umplerea şi călăuzirea Duhului Sfânt.
Prezbiterii care carmuiesc bine sa fie invredniciti de indoita cinste, mai ales cei ce se ostenesc cu propovaduirea si cu invatatura pe care o dau altora. (1Tim.5:17)

Sfatuiesc pe prezbiterii dintre voi, eu, care sunt un prezbiter ca si ei, un martor al patimilor lui Hristos si partas al slavei care va fi descoperita: pastoriti turma lui Dumnezeu care este sub paza voastra, nu de sila, ci de bunavoie, dupa voia lui Dumnezeu; nu pentru un castig marsav, ci cu lepadare de sine. Nu ca si cum ati stapani peste cei ce v-au cazut la impartire, ci facandu-va pilde turmei. Si cand Se va arata Pastorul cel mare, veti capata cununa care nu se poate vesteji, a slavei. (1 Pet. 5.1-4)

Cu respect şi aleasă preţuire în Christos,
Cornel Avram,
Senior Pastor
Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s