CEVA INTERESANT!!!

CEVA INTERESANT!!!

Privind Temlul lui Dumnezeu făcut de către împăratul Solomon, mă uimesc de frumuseţea lui, era una dintre cele mai frumoase şi impunătoare clădire din antichitate, pe drept o minune a lumii.

Construcţia imensă şi felul în care era construită , îţi atrăgeau privirile.

Privind exteriorul acestei imense clădiri, te minunezi, acoperit cu lespezi de marmură albă, curată. Oricît ai fi căutat un fir de aur în exteriorul clădiri, nu puteai să găseşti, în interior ,lucrurile se schimbau, aur peste tot, lucruri poleite cu aur.

Gîndul acesta mă duce la un cuvînt care spune: Nu stiti ca voi sunteti templul lui Dumnezeu si ca Duhul lui Dumnezeu locuieste in voi? (1Cor.3:16)

Chemarea noastră este să devenim temple ale Duhului Sfînt, comoara noastră nu trebuie să fie ceea exterioară ce ceea interioară (dacă Duhul lui Dumnezeu locuieşte în noi).

Ce frumoasă e descrierea aceasta făcută de apostolul Petru: Si voi, ca niste pietre vii, sunteti ziditi ca sa fiti o casa duhovniceasca, o preotie sfanta si sa aduceti jertfe duhovnicesti, placute lui Dumnezeu, prin Isus Hristos. (1Pet.2:5).

Templul lui Solomon reprezintă un model corect al adevăratei case duhovniceşti, întocmai cum valoarea templului era înăuntru aşa trebuie să fie şi valoarea noastră, priviţi ce spune Petru în epistola lui:  Podoaba voastra sa nu fie podoaba de afara, care sta in impletitura parului, in purtarea de scule de aur sau in imbracarea hainelor,  ci sa fie omul ascuns al inimii, in curatia nepieritoare a unui duh bland si linistit, care este de mare pret inaintea lui Dumnezeu. (1Petru.3:3-4).

*Concluzie: Cînd vom pune mai mult accent pe interiorul nostru, exteriorul va străluci…

~străinişicălători~

(duţu)

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s