SECRETUL FERICIRI: TREBUIE SA RENUNTI CA SA FII FERICIT, VEZI LA CE…

TREBUIE SA RENUNTI CA SA FII FERICIT, VEZI LA CE…

13 lucruri la care trebuie sa renunti ca sa fii  fericit

fericire- sfatulparintilor.ro - freedigitalphotos.net
 Eliberteaza-ti viata de urmatoarele lucruri nefolositoare si vei simti ca  viata ti se umple de fericire si placere. Nu te rezuma doar la citit, treci la  actiune.

1. Renunta la dorinta de a avea intotdeauna dreptate

Printre noi sunt atat de multi oameni care pur si simplu nu sunt capabili sa  tolereze puncte de vedere diferite de ale lor. Nu merita efortul!

2. Nu mai incerca sa controlezi totul

Renunta la nevoia de a controla orice se intampla in viata ta: oameni,  situatii, evenimente etc. Indiferent ca este vorba despre familie, prieteni,  colegi sau straini de pe strada, lasa-i sa fie ceea ce sunt.

3. Nu mai da vina pe altcineva/ceva

Elibereaza-te de nevoia de a da vina pe altii pentru ce ai sau nu ai. Nu-ti  risipi energia pe asta si asuma-ti intreaga responsabilitate pentru viata  ta.

4. Renunta sa mai folosesti limbajul negativ cand vorbesti cu tine  insuti/ati

Atat de multi se ranesc singuri pentru ca permit gandurilor negative si  emotiilor sa le controleze viata. Nu crede orice iti spune creierul rational.  Esti mai bun si capabil decat crezi tu insuti/ati.

 

 

5. Nu te mai plange

Elibereaza-te de nevoia de a te plange de lucrurile, oamenii, evenimentele si  situatiile care te fac nefericit si te deprima. Nimic nu te poate face nefericit  daca tu nu permiti asta.

 

 

6. Evita critica

Nu critica oamenii care sunt diferiti fata de tine si situatiile care nu se  potrivesc asteptarilor tale. Toti oamenii sunt diferiti

7. Elibereaza-te de nevoia de a-i impresiona pe altii

Nu te mai preface si fii cine esti cu adevarat. Renunta la masca si  accepta-te si iubeste-te asa cum esti.

8. Nu te mai impotrivi schimbarii

Schimbarile sunt normale devreme ce ne imping la actiune si ne imbunatatesc  pe noi si vietile noastre. Ne ajuta sa ne schimbam in bine vietile noastre si pe  ale altora.

9. Scapa de stereotipuri

Inceteaza sa etichetezi oamenii pe care nu-i cunosti si evenimentele pe care  nu le intelegi. Incearca sa ai o minte deschisa.

10. Renunta la trecut

Nu este deloc usor. Mai ales daca trecutul pare mai bun/fericit decat  prezentul iar viitorul pare a fi infricosator. Insa trebuie sa accepti ca  prezentul este tot ceea ce ai acum, de vreme ce trecutul s-a dus, iar viitorul  nu este inca aici.

11. Scapa de frica

Teama nu este nimic altceva decat o iluzie si nu exista in lumea reala, tu  esti cea care o creeaza in propria minte. Schimba atitudinea interioara, iar  lumea din afara va fi asa cum ar trebui sa fie.

12. Inceteaza cautarea scuzelor

Multi oameni se limiteaza ei insisi pentru ca gasesc scuze la orice, asa ca  renunta la acest obicei.

13. Nu-ti trai viata potrivit asteptarilor altora

Atat de multi oameni isi traiesc vietile in concordanta cu ce cred altii ca  este mai bine pentru ei, facand ceea ce parintii, prietenii, profesorii si  societatea asteapta de la ei. Isi ignora vocea interioara pentru ca sunt mult  prea preocupati sa implementeze asteptarile altora. Uita ceea ce doresc cu  adevarat, ce-i face pe ei fericiti, iar in final renunta la propriile visuri si  pierd controlul propriei vieti.

Read more: http://sfatulparintilor.ro/familie-parinti/inspirational-motivational-emotional/13-lucruri-la-care-trebuie-sa-renunti-ca-sa-fii-fericit/page/2/#ixzz2hT2OBBrr

2 gânduri despre „SECRETUL FERICIRI: TREBUIE SA RENUNTI CA SA FII FERICIT, VEZI LA CE…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s