SPOVEDANIE LA DRIVE -IN (drive-thru)!!!

SPOVEDANIE LA DRIVE -IN (drivethru) !!!

Vine sfarsitul lumii: In SUA te spovedesti la DRIVE-IN(drivethru)!!!

Am un nepot, care atunci,cînd era „burlac”, ( ca fiecare, dintre cei care au trecut pe acolo,poate îşi mai amintesc), îsi  pregătea singur mîncarea (gatea-facea de mancare),cînd colegi lui veneau în vizită îi servea cu mîncarea facută de el, dupa ce mîncau un pic, colegi îi spuneau: ‘N-ai cam nimerit mîncarea astăzi”, scuza lui era una si bună: ‘Hai mănănca repede, mănîncă în forţă” (de unde ştiu,  mi-a spus  şi mie la fel;  “mănîncă în forţă unchiule şi nu băga de vină”…) la fel e şi cu spovedania de tip  DRIVE-IN (drivethru)….

 Traim intr-o epoca a vitezei, iar acest lucru se reflecta, inclusiv, in relatia pe care unii dintre noi o au cu divinitatea. Americanii sunt, din nou, primii care incearca sa vina in intampinarea celor care vor sa mearga la biserica, dar nu preau au timp de pierdut.

O biserica din Massachusetts a implementat conceptul drive-in pentru credinciosii grabiti.

Mai marii unei bisericii din SUA au decis sa le ofere enoriasilor si niscaiva servicii drive-in, iar spovedaniile, acatistul sau chiar rugaciunile sa se produca in timp ce credinciosii se afla in propriile masini. Undeva in Massachusetts exista un astfel de lacas de cult, unde grabitii pot cere ajutorul ceresc fix din masina, rugaciunile si dorintele fiind preluate de cativa voluntari.

Cu alte cuvinte, faci de-acasa o lista completa si in drum spre serviciu te opresti doua minute pe la biserica, acolo unde o persoana abilitata te va ajuta sa-ti rezolvi rapid problema, preluandu-ti instant documentul fara ca tu sa cobori din propriul bolid.

***Parerea mea- totul e in fuga, rugaciunea, cantare, inchinarea, n-avem timp de Dumnezeu, uitam insa ceva ca ne facandu-ne timp de Dumnezeu nu ne facem timp de noi,  alergam pana ce cadem in nas, muncim pana ce ne indoim, nu ne ingrijim cat suntem sanatosi, si ajundem repede sa stricam pe doctori foarte repede cat am adunat o viata se duc ca la DRIVE-IN , la urma mai alergam si la Dumnezeu dar viata sa dus…………… De ce nu ne facem timp de partasie cu El!!!!!!!!!!!!!
Mai bine stau cu Domnul un ceas,
cu El in partasie,
Decat fara Hristos ramas,
Pierdut o vesnicie.
Sursa, o parte,comentarile imi apartin, alta parte e de aici:  http://www.telenews.ro/international/america/in-sua-te-spovedesti-la-drive~in.html
Note: daca vrei citeste si articolul despre rugaciunea tip DRIVE-IN (thru) pe blocul acesta la: https://strainisicalatori.wordpress.com/2012/04/28/5487/
~strainisicalatori~
(dutu)
Reclame

3 gânduri despre „SPOVEDANIE LA DRIVE -IN (drive-thru)!!!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s