MAI SUNT PREDICATORI PENTICOSTALI „PREDICATORI” ORI NUMAI INVĂŢĂTORI BAPTISTI???

 MAI SUNT PREDICATORI PENTICOSTALI „PREDICATORI” ORI NUMAI INVĂŢĂTORI BAPTISTI???

O INTREBARE SERIOASĂ , AŞTEPT UN RĂSPUNS TOT SERIOS…

Chiar dacă întrebarea îi deranjeaza(poate) pe unii, totuşi după cîte văd, este o întrebare care trebuie să aibă un răspuns, mai ales in lumea în care trăim cu atîtia fraţi care n-au raspuns la aceasta întrebare.

Trăim într-o lume unde tot ce apare pe piaţă e mai bun ca şi ce a fost (să fie aşa?) şi s-a vîndut bine de mult timp. E normal apar schimbări , oare şi în structura Firma lui Dumnezeu(Biserica) s-au schimbat lucrurile, poziţile?  Apare cîte un frate cu o învăţătura f. bună, dar repetată din loc în loc, folosind tehnica modernă, asemenea fel de transmitere a Evangheliei, intră în categoria Predicatorilor, Evangheliştilor, Învăţătorilor, sau mai bine zis, o asemena cuvîntare cum se poate numi?

*Exista o diferenţă în a fi Predicator, are acest personaj un alt fel de expunere prin voce, prin predare a Evangheliei, care îl face deosebit de un Evanghelist, ori un Învăţător?

*Cu ce se deosebeşte Evanghelistul prin expunera textului Biblic de un Predicator, ori Învăţător?

*Vocea Învătătorului, este diferită în felul de expunere a unei predici, comparată cu vocea unui predicator, învăţător?

Nu ar strica dacă cineva ar da o lămurire mai clară (nu ştiu dacă se învaţă aceasta acuma în şcolile biblice, ştiu , cu ani în urma s-a pus chiar mare accent pe aceasta învăţătură).

Problema apare că oameni (fraţi) sunt adevărate filtre, prin care se filtrează valoarea fiecărui trimis să vestească Evanghelia, şi în clipa aceasta fraţii ,necunoscînd (nefiind învăţaţi dacă exista diferenţiere ori nu) ajung să ridice în slavii pe o categorie de trimişi şi să îi îngroape pe alţii.

Nu consider ca e normal aşa ci mai degrabă văzut,Biblic, şi totodată şi prin ideia a ceea ce se predă în şcolile biblice, dacă exista diferenţă ori nu? Biserica trebuie în acelaşi timp învăţată adevărul că toţi sunt trimişi lui Dumnezeu să îl vestească cu darul încredinţat.

ÎNTREBAREA:   MAI SUNT PREDICATORI PENTICOSTALI ORI NUMAI INVĂŢĂTORI BAPTIŢTI???

RASPUNS: AŞTEPT…..

~străinişicălători~

(duţu)

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s