CE S-A INTAMPLAT CU CAINII MAIDANEZI ?

CE S-A INTAMPLAT CU CAINII MAIDANEZI ?  ERAM FOARTE CURIOS, AU MAI RAMAS IN ORAS ORI AU DISPARUT FARA URMA?

Testele ADN dezvăluie adevărul: maidanezii nu au făcut niciodată rău nimănui, totul a fost o înscenare pusă la cale de pisici!

Testele ADN dezvăluie adevărul: maidanezii nu au făcut niciodată rău nimănui, totul a fost o înscenare pusă la cale de pisici!

Câinii închişi pe nedrept în ultimele zile au fost eliberaţi în această dimineaţă de hingheri, cu scuzele de rigoare

                 <!– END VIDEO RELATED

–>

Răsturnare de situaţie în cazul câinilor fără stăpân! După ce legiştii au realizat toate testele ADN, EuroNCAP, TUV şi cu carbon 14, concluzia finală a fost absolut şocantă: toate atacurile şi incidentele violente atribuite până acum maidanezilor sunt de fapt înscenări puse la cale de pisici! Acestea au încercat să manipuleze opinia publică pentru a curăţa străzile de eternii lor rivali, câinii, ba, mai mult, se pare că pregăteau o campanie de denigrare şi la adresa şoriceilor. De asemenea, atunci când au văzut că înscenarea lor a fost demascată mâţele au încercat o diversiune, aruncând vina pe câinii de luptă. Realitatea este însă că niciun câine nu a făcut vreodată ceva rău, totul fiind o campanie de PR negativ făcută de pisici.

 

Ca urmare, hingherii i-au eliberat în această dimineaţă pe toţi maidanezii închişi pe nedrept în ultimele zile şi le-au adresat scuzele de rigoare. Poliţiştii au demarat, la rândul lor, o anchetă pentru a stabili dacă nu cumva pisicile sunt de vină şi pentru starea proastă a drumurilor din oraşe, pentru rezultatele slabe de la Bac şi pentru rata scăzută de absorbţie a fondurilor europene.

Sursa:  http://www.audvoci.ro/savanti-la-lucru/testele-adn-dezvaluie-adevarul-maidanezii-nu-au-facut-niciodata-rau-nimanui-totul-a-fost-o-inscenare-pusa.html

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s