BISERICA „BAPTISTA REVOLUTIA”

BISERICA „BAPTISTA REVOLUTIA”

A APĂRUT o NOUĂ secta religioasă în România

 Liderul celei mai noi biserici din România spune că Hristos i-a confruntat pe împărații Romei, iar el vrea să îi confrunte pe liderii noștri politici. La 33 de ani, pastorul Ovidiu Petric fondează Biserica Revoluția, inspirată direct din evenimentele din decembrie 1989.

Pastor de profesie, cu studii teologice la Oradea, master în Statele Unite, unde acum este și doctorand, Ovidiu Petric a pus la cale noua biserică din Lugoj, într-un restaurant. Până va avea un sediu, aceasta va funcționa în incinta localului.
Sâmbătă, 14 decembrie, de la ora 17, la sala de conferinţe de la Reastaurantul  “Cristal” va avea loc prima întâlnire a Bisericii Revoluţia, o biserică de cult baptist care îndeamnă, după cum spune fondatorul, la “eliberarea prin adevăr”.

”Oamenii nu au voie să sufere din cauza manevrelor politice”

Noua biserică își trage ideologia din revoluția din Decembrie 1989. Prima întâlnire a credincioșilor aniversează 24 de ani de libertate de la Revoluţia din 1989, sub genericul cuvintelor din Ioan 8:32 – “Adevărul vă va face liberi”. ”Așa cum Hristos i-a confruntat pe împărații Romei, noi îi vom confrunta pe liderii de azi. E o mare nevoie de schimbare. Legătura bisericii noastre cu evenimentele din Decembrie 1989 vine din aceea că oamenii  care au suferit în comunism nu mai au voie să sufere acum din cauza altor oameni care îi chinuie prin diverse manevre politice și sociale”, spune Petric.

Datele următoarelor întâlniri ale noii biserici sunt legate de ideea de Revoluţie: 22 decembrie şi 29 decembrie. Întâlnirile viitoare vor avea loc în fiecare duminică, de la ora 18. Toate întâlnirile vor avea loc la Restaurantul ”Cristal” din Lugoj.
„Deocamdată, timp de jumătate de an, estimăm noi, cam cât ne-ar trebui până să ridicăm un sediu al nostru, ne vom întâlni tot în aceeaşi locaţie. Am vrut să începem prin a aduna împreună oamenii, pentru că biserica nu înseamnă o clădire, ci oamenii”, a declarat Ovidiu Petric.

Pastorul Ovidiu Petric are de transmis viitorilor enoriaşi un mesaj pe care nu evită să-l numească “revoluţionar”. El compară eliberarea de sub povara păcatului cu eliberarea omului de sub un sistem dictatorial, iar pentru asta este nevoie de o revoluţie.
“Biserica Revoluţia este locul eliberării. Orice Revoluţie istorică a avut ca scop eliberarea de sub un sistem opresiv, totalitar, subjugator, dictatorial. Cea mai semnificativă Revoluţie din istoria cuiva este legată de eliberarea de sub sistemul opresiv al păcatului ce apasă, chinuie, distruge şi condamnă la moarte sufletul omului, nu doar trupul. Biserica Revolutia din Lugoj aduce mesajul eliberării de păcat, mesaj ce Îl are în centrul său pe Isus Cristos, Dumnezeu întrupat ce a venit să scape omul de păcat, de la condamnare, de la moarte! Vino la Biserica Revoluţia din Lugoj şi ascultă mesajul eliberării! Veţi cunoaşte Adevărul şi adevărul vă va face liberi! Adevărul este o persoană, este Isus Cristos Domnul, care aduce Revoluţia!”

Citiţi mai mult: A APĂRUT o NOUĂ secta religioasă în România – Din ţară > EVZ.ro http://www.evz.ro/detalii/stiri/a-aparut-o-noua-secta-religioasa-in-romania-1071975.html#ixzz2nCRu9z5T
EVZ.ro

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s