PASTORUL MOISE LUCACI A PLECAT „ACASA”

Pastorul Moise Lucaci a murit.

In spitalul din Deva a ramas corpul neansufletit a celui care a fost unul dintre cei mai apreciati evanghelisti din comunitatea penticostala, in timp ce sufletul a plecat inapoi la Datatorul vietii.

Viata unui slujitor devotat s-a stins prea repede la 54 de ani, plecand sa se intalneasca cu Acela pe care l-a slujit cu multa daruire.

NĂDEJDEA CELUI CREDINCIOS
– Nu voim, fratilor, sa fiti in necunostinta despre cei ce au adormit, ca sa nu va intristati ca ceilalti, care n-au nadejde.
-Caci, daca credem ca Isus a murit si a inviat, credem si ca Dumnezeu va aduce inapoi, impreuna cu Isus, pe cei ce au adormit in El.
– Iata, in adevar, ce va spunem prin Cuvantul Domnului: noi cei vii, care vom ramane pana la venirea Domnului, nu vom lua-o inaintea celor adormiti.
– Caci insusi Domnul, cu un strigat, cu glasul unui arhanghel si cu trambita lui Dumnezeu, Se va cobori din cer, si intai vor invia cei morti in Hristos.
– Apoi, noi cei vii, care vom fi ramas, vom fi rapiti toti impreuna cu ei in nori, ca sa intampinam pe Domnul in vazduh; si astfel vom fi totdeauna cu Domnul.
– Mangaiati-va, dar, unii pe altii cu aceste cuvinte.( 1 Tesaloniceni 4:13-18)
~Aşteptăm în nadejde marea zi a întîlnirii cu Isus pe care l-am slujit cu credincioşie, aşteptăm întîlnirea cu toti cei dragi,ca sa fim cu toţi împreuna nedespărţiţi , în Patria Veşniciei.
~străinişicălători~

Domnul Isus sa mangaie familia indoliata!

~strainisicalatori~

(dutu)

Reclame

12 gânduri despre „PASTORUL MOISE LUCACI A PLECAT „ACASA”

 1. Nu soarele îiva mai sluji ca lumină ziua, nici luna nu-l va mai lumina cu lumina ei; ci Domnul va fi Lumina lui pe vecie, şi Dumnezeul sau va fi slava sa.
  Soarele lui nu va mai asfinţi, şi luna lui nu se va mai întuneca; căci Domnul va fi Lumina lui pe vecie, cäci zilele suferinţei lui au luat sfarsit!!!
  Isaia 60:19-20(parafrazat)

 2. Nu soarele i va mai sluji ca lumină ziua, nici luna nu-l va mai lumina cu lumina ei; ci Domnul va fi Lumina lui pe vecie, şi Dumnezeul sau va fi slava sa.
  Soarele lui nu va mai asfinţi, şi luna lui nu se va mai întuneca; căci Domnul va fi Lumina lui pe vecie, cäci zilele suferinţei lui au luat sfarsit!!!
  Isaia 60:19-20(parafrazat)

 3. Imi pare foarte rau ca fratele Lucaci Moise nu mai este printre noi, dar vine ziua cand ne vom bucura sa il intalnim din nou, nu aici ci sus in cer.

 4. Imi pare foarte rau ca fratele Lucaci Moise nu mai este printre noi, dar vine ziua cand ne vom bucura sa il intalnim din nou, nu aici ci sus in cer.

 5. BUNUL DUMNEZEU SA MANGAIE FAMILIA . MULTUMESC FRATE DRAGA,MULTUMESC PENTRU TOT CE A-TI FACUT PENTRU MINE,IN CLIPELE GRELE PRIN CARE AM TRECUT FIIND LOVITA DE UN CANCER NECRUTATOR IN ANUL 2007. DATORITA DVS.FRATE SUNT AZI IN PICIOARE CUVINTELE SI TOT CE A-TI VORBIT CU MINE M-AU FACUT SA GASESC PE DUMNEZEUL CEL ADEVARAT.NU VA VOI UITA NICIODATA…LA REVEDERE IN CERURI UNDE NU VOR MAI FI NICI LACRIMI NICI DURERI.STIU CA VA-TI INTALNIT CU TATAL MEU ACOLO SUS CU VASILE BANUS LA INMORMANTAREA LUI A-TI PARTICIPAT IN ANUL 2012,LUNA APRILIE.SI PENTRU ASTA VA SUNT RECUNOSCATOARE.FRATE MOISE, STIU CA DE ACOLO DE SUS DVS.NE PRIVITI DAR NU MAI AVETI NICI O DURERE.LA REVEDERE…DIN ITALIA ORASUL TORINO A SCRIS sora SILVIA

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s