Ultima redută! Lupta impotriva ateismului din locurile prea sfinte (o referinta la toti aceia care poarta numai numele de crestini indiferent de ce religie ar fi)

Ultima redută! După şcoli, religia ar putea deveni obligatorie şi în biserici

Patriarhia_sentinta_condamnare_straini_glume_romaniUn proiect de lege controversat a trecut deja de Camera Deputaţilor, prin aprobare tacită şi ar putea fi aprobat în Senat, camera decizională în acest caz. Este vorba de o lege care-i obligă pe preoţi, diaconi, călugări şi alţi angajaţi de stat să predea religia chiar la locul lor de muncă. În felul acesta se distruge, practic, singura redută de ateism rămasă în România.

„Este strigător la cer! Am dat la teologie tocmai că nu cred în Dumnezeu ci în bani, adevăratul izvor al fericirii. Cum să vină ei cu mitologiile ălea, cu învăţăturile lor imbecile, să-mi spună mie ce să fac în biserică. Cum, să nu mai jefuiesc fraierii, dar ce, am ajuns în lumea a treia?”, a declarat, revoltat, un preot bucurştean.

Odată cu introducerea religiei obligatorie în biserică, România nu va mai fi stat laic, deşi constituţia prevedea aşa ceva. Cel mai mâhnit de situaţie s-a arătat Patriahul Daniel. „Acum, în secolul XIX să ajungem să predăm în biserică filosofii puerile mi se pare peste poate. De-aia suntem unde suntem, că toată lumea aşteaptă să le pice în cer de la Dumnezeu, în loc să pună osul la muncă, să facă bani, să-i dea pentru Catedrala Mântuirii Neamului”.

~Sursa:  http://www.timesnewroman.ro/life-death/11369-ultima-reduta-dupa-scoli-religia-ar-putea-deveni-obligatorie-si-in-biserici

Anunțuri

Un gând despre „Ultima redută! Lupta impotriva ateismului din locurile prea sfinte (o referinta la toti aceia care poarta numai numele de crestini indiferent de ce religie ar fi)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s