EXISTA PUTERE IN SÎNGELE LUI

EXISTA PUTERE IN SÎNGELE LUI (Exod.12:21-28) By David (duţu) Miclea

 *PUTEREA DE A CURĂŢI CUGETUL NOSTRU  – cu cat mai mult sangele lui Hristos, care,prin Duhul cel vesnic, S-a adus pe Sine insusi jertfa fara pata lui Dumnezeu, va va curata cugetul vostru de faptele moarte, ca sa slujiti Dumnezeului celui Viu! (Evr.9:14)

*PUTEREA LEGĂMÎNTULUI  – si a zis: „Acesta este sangele legamantului care a poruncit Dumnezeu sa fie facut cu voi.” (Evr.9:20)

*PUTEREA INTRĂRII  ÎN LOCUL PREASFÎNT – Astfel, dar, fratilor, fiindca prin sangele lui Isus avem o intrare sloboda in Locul Preasfant, (Evr.10:19)

*PUTEREA RĂSCUMPĂRĂRII   -ci cu sangele scump al lui Hristos, Mielul fara cusur si fara prihana. (1Pet.1:19)

*PUTERE CURĂŢITOARE  – Dar daca umblam in lumina, dupa cum El insusi este in lumina, avem partasie unii cu altii; si sangele lui Isus Hristos, Fiul Lui, ne curata de orice pacat. (1Ioan.1:7)

*PUTEREA ÎMPĂCĂRII  -si sa impace totul cu Sine prin El, atat ce este pe pamant, cat si ce este in ceruri, facand pace prin sangele crucii Lui. (Col.1:20

*PUTEREA IERTĂRII  -in care avem rascumpararea, prin sangele Lui, iertarea pacatelor. (Col.1:14)

*PUTEREA ÎNFRĂŢIRII  -Dar acum, in Hristos Isus, voi, care odinioara erati departati, ati fost apropiati prin sangele lui Hristos. (Efes.2:13)

*PUTEREA DE A FI SOCOTIŢI NEPRIHĂNIŢI  -Deci cu atat mai mult acum, cand suntem socotiti neprihaniti, prin  sangele Lui, vom fi mantuiti prin El de mania lui Dumnezeu. (Rom.5:9)

*PUTEREA SURSEI DE VIAŢĂ   -Cine mananca trupul Meu si bea sangele Meu are viata vesnica; si Eu il voi invia in ziua de apoi. (Ioan.6:54)

~străinişicălători~

(duţu)

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s