DOMNUL SCAPA PE CEL ASUPRIT

DOMNUL, SCĂPAREA CELUI ASUPRIT      By David(duţu) Miclea

*Cuvantul de aur:    Domnul este scaparea celui asuprit, scapare la vreme de necaz. Cei ce cunosc Numele Tau se incred in Tine, caci Tu nu parasesti pe cei ce Te cauta, Doamne! (Ps.9: 9-10).

 

S-a terminat de mult , chiar prin lege vremea robiei, oameni au suflat uşuraţi mai liberi, dar nu după multă vreme, au realizat că de  fapt sunt tot robi, robi a lucrului de care este stăpînit.

 

Beţivul cînd s-a trezit din ameţeala alcoolului, a privit punga, a vazut-o goală, a privit aşternutul unde a dormit, era prea umed, şanţul care l-a folosit ca pat pentru o noapte, şi prea tare piatra ce o luase ca şi perna unde să îşi aşeze capul,   atunci a facut ochi mari şi a realizat, beţia îl ţine rob.

 

Omul avar după bani , cînd realizează că bank e ca un ciur spart , iar munca de o viaţă se prelinge ca apa prin găurile ciurului,  trudit de o viaţă plină de muncă, fără concediu, distracţie, prietenie, a facut marea realizare a vieţii, am ajuns bătrîn, fără bani, fără sănătate, fără prieteni şi făra concediu; era însă prea tîrziu.

 

Ce bin ear fi dacă oameni ar realize din timp, ar vedea lucrul de care sunt stăpîniţi, încercînd cu adevărat să devină liberi.

 

Domnul este scăparea celui asuprit, a celui care este rob, păcatului, a pornirilor rele, El este scăparea în vremea necazului, numai un strigăt după ajutor, şi El este gata să-Îl ofere, aducînd izbăvirea.

 

Daca chiar vreo fiinţă omenească încearcă să te asuprească, Dumnezeu pentru cei care se încred în El, pentru cei cel caută este un loc de scăpare, şi o izbăvire puternică.

 

*Fi binecuvîntat de Domnul!

~strainisicalatori~

(dutu)

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s