ULTIMA STIRE, BISERICA CRESTINA SFANTA TREIME BEIUS/VLADIMIR PUSTAN

ULTIMA STIRE , BISERICA CRESTINA SFANTA TREIME BEIUS /VLADIMIR PUSTAN

Aerial view

O multime de stiri au inundat zilele aceste spatiul public despre un om, un frate un pastor, cu un nume foarte cunoscut in cercurile religioase. O multime de pareri pro si contra la acuzatile aduse, la pedeapsa aplicata de conducerea cultului , la demisia ce spune ca si-ar fi dato, dar nu inainte de a fi luat o decizie din partea conduceri penticostale, la botezarea cu un alt nume a bisericii din Beius. Stirile nu se opresc el continua sa apara.

 

Ce se stie de oraselul acesta care a pus o pioneza pe harta de pe paretele a fiecarui roman curios. Beiusul e un orasel cu o populatie de aproximativ.10.o51 inhabitants  dupa recesamantul facut in 2011, de atunci sunt mai multi sau mai putin depinde de anotimpuri.

Este strabatut de raul Crisul Negru, cu toate ca oameni se scalda in verile calduroase in apa acestui rau, oameni nu si-au schimbat culoarea pielei , pielea acestor oameni a rams tot alba, sa speram ca si inima lor.Beiusul este resedinta municipala, in partea de rasarit a judetului Bihor, asezat la poalele Muntilor Apuseni, la 62Km de Oradea si 20 Km de Stei.Deci dupa asezare oameni au capatat denumirea de moti, adica oameni din tara Motilor.

Aha te-am prins, pe vremuri cand televizoarele nu erau prea dese, sa anuntat, caci intr-o Marti seara va fi o emisiune speciala : CAZUL DE LA FRATA (cei de ani mei poate stiti cazul cum un om a vandut carne de om pe piata-povesti, dar curiozitatea i-a impins pe oameni la caminul cultural unde era un telvizor alb si negru, n-au mai incaput sa asculte stirea curiosi. A inceput stirea si sa spus telejurnalul ca de obicei)….

Deci in oraselul acesta Beius se afla si  BISERICA CRESTINA SFANTA TREIME.

*click pe poze pentru a le vedea mare

Vrei sa afli mai multe despre Biserica Crestina Sfanta Treime Beius du-te si vezi la fata locului ce pot sa spun in numele ei exista un cuvant de o nuanta diferita, ai putea sa imi spui care e cuvantul acela?

Vrei sa stii mai multe de fr. Pustan, roagate pentru el si familia lui, Dumnezeu poate sa iti spuna…

Vrei sa stii mai multe despre Beius informeaza-te aici: http://beius-stiri.blogspot.ro/

Reclame

Un gând despre „ULTIMA STIRE, BISERICA CRESTINA SFANTA TREIME BEIUS/VLADIMIR PUSTAN

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s