ÎN MÎNA LUI EXISTĂ SIGURANŢĂ

ÎN MÎNA LUI EXISTĂ SIGURANŢĂ        By David (duţu) Miclea


*Cuvîntul de aur: Incredinteaza-ti soarta in mana Domnului, increde-te in El, si El va lucra, (Ps.37:5).

*Incredinteaza-ti soarta in mana Domnului, si El te va sprijini. El nu va lasa niciodata sa se clatine cel neprihanit. (Ps.55:22) *Incredinteaza-ti lucrarile in mana Domnului si iti vor izbuti planurile. – (Prov.16:3)
Multi am avut impresia ca venind din Romania , am lasat problemele, necazurile si ingrijorarile acolo, ne-am inselat , el au trecut cu noi si pe pamantul acesta binecuvantat.
Cateva idei care ne-ar ajuta sa trecem biruitori prin ele:

1.Accepta ca situatia in care esti nu o poti rezolva singur. –Apeleaza dupa ajutor la fratii de credinta , prieteni si la rudenii, nu uita insa cel mai bun ajutor se afla la Domnul.

2.Incredinteaza-ti situatia vietii , de orice natura ar fi lui Dumnezeu. –Rugaciunea este cel mai sigur pas catre Dumnezeu, pleaca-te in genunchi ,spunandu-I Lui tot necazul tau, nu uita unele probleme au aparut datorita pacatului pe care l-ai infaptuit. Marturiseste sincer pacatul din viata ta si asteapta ajutorul Domnului.

3.Aseaza in mana Domnului soarta ta. – Tot ce asezi im mana ta nu este in siguranta,mai devreme sau mai tarziu , se vor furisa printre degete, dar ce aşezi în mina Lui, garantez pe aceasta, nimic ce asezi in mana Domnului nu va dispare, nu se va pierde.

4.Traieste in siguranta,Dumnezeu stie ce are de facut cu lucrul incredintat Lui. – Nu te mai ingrijora odata ce soarta ta ai asezat-o in mana Domnului. Te asigur El stie ce are de facut si la vremea Lui ,va rezolva situatia,uneori te va vindeca,uneori va deschide oportunitati noi pentru tine,uneori vrea sa vada cum stai cu increderea in El.

5.Stai linstit. – El va lucra, -El te va sprijini, -El nu te va lasa ,niciodata. –El fa face sa-ti izbuteasca planurile.

***Toate aceste,pentru ca te increzi in El , El nu va lasa niciodata sa se clatine cel neprihanit.
~strainisicalatori~
(dutu)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s