BISERICA PENTICOSTALA MARANATA BAIA MARE – ANIVERSARE ~ 30 DE ANI DE LA INAGURARE~

BISERICA PENTICOSTALA MARANATA BAIA MARE  –  ANIVERSARE  ~ 30 DE ANI DE LA INAGURARE~

Oraşul Baia Mare situat pe cursul mijlociu al rîului Săsar, orasul castanelor cum l-am numit în timpul celor doi ani petrecuţi în frumosul oraş de la poalele Munţilor Gutăi, are prilejul unei întreite sărbători:

1. Biserica Penticostală Maranata aniversează 30 de ani de la inagurare.
La vremea inagurări în 3 Iunie 1984 a fost considerat unul dintre cele mai frumoase locaşuri de închinare din ţară, timpul s-a scurs altele au luat locul, dar Biserica Maranata a rămas o comunitate de oameni preţioşi mai preţioşi ca aurul care era extras în stare solidă foarte curat ori ascuns printre alte minereuri, care era spălat în apa rîului, ajutînd în felul acesta ca oraşul să devină un centru aurifer.

***Cînd nici nu visa că va ajunge în oraşul de aur de pe malul Săsarului, păstorul Ghiţă Moise avea ca motto al predicilor susţinute versetele acestea: Arunca dar aurul in tarana, arunca aurul din Ofir in prundul paraielor! Si atunci Cel Atotputernic va fi aurul tau, argintul tau, bogatia ta. Atunci Cel Atotputernic va fi desfatarea ta si iti vei ridica fata spre Dumnezeu. Il vei ruga, si te va asculta, si iti vei putea implini juruintele.(Iov.22:24-27) .

2.Biserica Penticostală Maranata are ocazia ca alături de îngeri din ceruri să fie în sărbătoare plini de bucurie, cîteva suflete încheie legămînt declarînd că Isus este Domnul şi Mîntuitorul lor, deci un Botez Nou Testamental.

3. La 8 Iunie e sărbătoarea Pogorîri Duhului Sfînt şi ca Biserică Penticostală botezată cu Duhul Sfînt are bucuria să ceară de la Domnul care dă cu mînă largă şi fără să îi pară rău Duhul Sfînt despre care Biblia mărturiseşte că se dă celor care Îl cer.

Fiţi binecuvîntaţi de Domnul cu o mare bucurie într-o asemenea zi de sărbătoare!

~străinişicălători~
(duţu)

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s