ZIUA COPILULUI – SĂ CREŞTEM CA UN COPIL

ZIUA COPILULUI   (Matei.18:1-10)   By David (duţu) Miclea
SĂ CREŞTEM CA UN COPIL

*Cuvîntul de aur: si le-a zis: „Adevarat va spun ca, daca nu va veti intoarce la Dumnezeu si nu va veti face ca niste copilasi, cu niciun chip nu veti intra in Imparatia cerurilor. (Mat.18:3).

Astăzi cînd sărbătorim “ZIUA INTERNAŢIONALĂ A COPILULUI” aş vrea să ne îndreptăm gîndurile asupra unui cuvînt din Sfînta Scriptură, cuvînt asupra căruia să medităm pentru cîteva clipe, să observăm ce a vrut să scoată în evidenţă Mîntuitorul atunci cînd a spus: “Adevarat va spun ca, daca nu va veti intoarce la Dumnezeu si nu va veti face ca niste copilasi, cu niciun chip nu veti intra in Imparatia cerurilor.”
Cum după ce am crescut mari, să ne facem din nou ca nişte copilaşi?!!!.
Da, chiar aceasta vrea să ne spună Mîntuitorul:
Să privim la copii adevărate modele ale:
1.Inocenţiei. puritate = Curat la suflet, căruia nu i se poate imputa nimic; care exprimă nevinovăție, curățenie sufletească; nevinovăție; neprihănire; inocență; candoare.
2.Iertare , iertători ca şi copii
3.Iubire, dovedind iubirea unui copil în orice situaţie.
4.Încredere, unui copil în părinţi în Dumnezeu.
***Să luăm sfatul dat de Isus, un sfat pe care dacă îl punem în practică, avem drumul deschis spre Împărăţia Cerurilor
~străinişicăl1tori~
(duţu)

3 gânduri despre „ZIUA COPILULUI – SĂ CREŞTEM CA UN COPIL

  1. Nu trebuie sa lovim copilul doar pentru ca nu ne place mama lui. Ce treaba are ONU? Aceasta organizatie se ocupa cu mai multe lucruri. Avorturi sau nu, e dreptul femeilor sa-si aleaga destinul. Nu e bine sa devenim fanatici! Fanatismul ucide.

    • Cine a lovit copilul?? ONU se ocupa cu lucruri foarte rele, deci nu trebuie promovata. Este o ipocrizie sa stabilesti o „zi a copilului” cind cheltui o gramada de bani ca sa promovezi avorturi. Si da, femeile au dreptul sa-si aleaga destinul, dar nu au dreptul sa aleaga destinul altuia. Aia este fanaticism, sa se creada ca niste oameni sau o organizatie are dreptul sa-mi spuna cum sa traiesc.

  2. Ziua Copilului este desemnata de ONU, o organizatie criminala care promoveaza avorturile si uzurpa autoritatea parintilor. De ce trebuie sa dam legitimitate unei astfel de organizatii?

Lasă un comentariu