OAIA FUGARESTE LUPUL!

OAIA FUGARESTE LUPUL! Razi de mori!

Oaia fugareste lupul dupa ce acesta doreste sa ii atace puii! Scenariul este incredibil, tocmai din cauza rasturnarii de situatie, destul de rar intalnita, ba chiar as spune ca e o premiera! Unde ati mai auzit ca o oaie sa puna lupul pe fuga in felul asta! Iata ca totusi oaia a destramat mitul conform caruia lupul este cel mai mare dusman al ei, sau, cel putin, a creat o exceptie de tot rasul!

Rolurile se inverseaza in aceasta poveste, in care oita este o eroina, incercand sa-si apere puii si sa-i opreasca in a deveni o masa copioasa pentru lupul cel rau. Cand vede ca acesta se apropie, ea isi face curaj intr-un mod neasteptat si se impotriveste atacului, ba chiar incepe sa il ia la fuga. Nu stim insa de ce lupul a dat inapoi si a cedat presiunii. Probabil ca oaia l-a luat prin surprindere si reactia ei i-a dat peste cap tot ceea ce stia el pana acum, reactia lui finala fiind fuga cat mai departe de oaia nebuna. Mai in gluma, mai in serios, intalnim din ce in ce mai des astfel de comportamente sau reactii iesite din comun la animale, incat ne face sa ne intrebam daca nu cumva si generatiile de animale se schimba si nu numai cele ale oamenilor!

Parca lumea, cu totul, se schimba si noi eroi, noi abilitati, ne prezinta natura, care surprinde la orice pas! Ne intrebam daca lupul a gasit pana la urma ceva de rontait, sa-i treaca foamea, si daca si-a invatat lectia si pe viitor! Poate, cine stie, aplica alte tactici pentru a nu-i mai scapa prada. Sau pentru a scapa el mai repede!


~strainisicalatori~
(dutu)

Un gând despre „OAIA FUGARESTE LUPUL!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s