HRISTOS CEL VIU, TRĂIEŞTE PENTRU NOI…

 By David (duţu) Miclea


O dată înviat dintre cei morţi, Isus a dat dovadă că este:

1.PÎINEA VIEŢII- Pentru toţi flamînzii, care vor să fie săturaţi: Eu sunt Painea vie care s-a coborat din cer. Daca mananca cineva din painea aceasta, va trai in veac; si painea pe care o voi da Eu este trupul Meu pe care Il voi da pentru viata lumii.” (Ioan.6:51).

2.PIATRA VIE- Fundaţia pe care creştinul va construi: Si voi, ca niste pietre vii, sunteti ziditi ca sa fiti o casa duhovniceasca, o preotie sfanta si sa aduceti jertfe duhovnicesti, placute lui Dumnezeu, prin Isus Hristos. (1Pet.2:5).

3.APA VIE – Pentru a ne adăpa din El: Cine crede in Mine, din inima lui vor curge rauri de apa vie, cum zice Scriptura.” (Ioan.7:38).

4.CALE VIE – Pentru a umbla pe ea fără să ne poticnim: pe calea cea noua si vie pe care ne-a deschis-o El, prin perdeaua dinauntru, adica trupul Sau, (Evr.10:20).

5.PREOTUL VIU – La care să ne închimăm: De aceea si poate sa mantuiasca in chip desavarsit pe cei ce se apropie de Dumnezeu prin El, pentru ca traieste pururi ca sa mijloceasca pentru ei. (Evr.7:25).

6.NĂDEJDEA NOASTRĂ CEEA VIE – Stînd treji în aşteptare: Binecuvantat sa fie Dumnezeu, Tatal Domnului nostru Isus Hristos, care, dupa indurarea Sa cea mare, ne-a nascut din nou prin invierea lui Isus Hristos din morti, la o nadejde vie (1Pet.1:3).

~străinişicălători~
(duţu)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s