PRIVIND CU ATENŢIE CA SĂ ÎNVĂŢĂM 8.

PRIVIND CU ATENŢIE CA SĂ ÎNVĂŢĂM 8. (Evrei.12:3; Isaia.53:3)   By David (duţu) Miclea.


8.DE LA ISUS

*Cuvîntul de aur: Uitati-va, dar, cu luare aminte la Cel ce a suferit din partea pacatosilor o impotrivire asa de mare fata de Sine, pentru ca nu cumva sa va pierdeti inima si sa cadeti de oboseala in sufletele voastre. (Evr.12:3)

*Dispretuit si parasit de oameni, Om al durerii si obisnuit cu suferinta, era asa de dispretuit, ca iti intorceai fata de la El, si noi nu L-am bagat in seama. (Isa.53:3).

Privind la Isus, putem să învăţăm o sumedenie de lucruri, foarte bune, defapt numai lucruri bune El ne învaţă, dar de data aceasta privind la El, putem să vedem cu uşurinţă că unii nu L-au băgat în seamă:

-El era Fiul lui Dumnezeu, Dumnezeu Adevărat din Dumnezeu Adevărat, dar mulţi, n-au realizat aceasta, şi chiar dacă au ştiut, nu au dat mare importanţă acestui fapt.
-El a fost dispreţuit.
-El a fost părăsit chiar de cei din grupul Lui (de unii).
-El a devenit o privelişte pentru oameni ca să îi vadă suferinţele, durerile, dar nu s-au înghesuit să îl ajute, unul L-a ajutat la cruce.

***Cu toate acestea ca o oaie, ca un miel, nu Şi-a deschis gura chiar atunci cînd era batjocorit, a suferit pînă la capăt, şi încă moarte de cruce.

***Privind la El putem să învăţăm felul de răbare, umilinţă, supunere, tăcere , lecţii pe care Marle Învăţător le-a predate pentru noi, vom învăţa ceva?

~străinişicălători~
(duţu)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s