DUMNEZEU ÎŞI REZERVEAZĂ DREPTUL DE A LĂSA RUGĂCIUNI NEÎMPLINITE.

DUMNEZEU ÎŞI REZERVEAZĂ DREPTUL DE A LĂSA RUGĂCIUNI NEÎMPLINITE.   By David (duţu) Miclea.


Toţi am vrea ca rugăciunile noastre să fie ascultate şi împlinite de Dumnezeu.

Ştii ceva; uite Dumnezeu chiar dacă ascultă rugăciunea lasă rugăciuni neîmplinite. Motivul neîmpliniri rugăciunilor de către Dumnezeu nu este El, ci chiar noi suntem aceia care îl determinăm pe Dumnezeu să nu ne împlinească rugăciunile.

Cîteva motive pentru care Dumnezeu lasă rugăciuni neîmplinite:

1. Cele care nu sunt în Numele lui Isus şi spre slava lui Dumnezeu: si orice veti cere in Numele Meu, voi face, pentru ca Tatal sa fie proslavit in Fiul. (Ioan.14:13).

2. O viaţă trăită în pacat va aduce situaţia în care chiar dacă ne rugăm, rugăciunile să rămînă neîmplinite: ci nelegiuirile voastre pun un zid de despartire intre voi si Dumnezeul vostru; pacatele voastre va ascund fata Lui si-L impiedica sa v-asculte! (Isa.59:2).

3. Nerespectarea Cuvîntului lui Dumnezeu cu privire la ziua de post, şi apropiera prin făţărnicie: „La ce ne foloseste sa postim” – zic ei – „daca Tu nu vezi? La ce sa ne chinuim sufletul, daca Tu nu tii seama de lucrul acesta?” – Pentru ca, zice Domnul, in ziua postului vostru, va lasati in voia pornirilor voastre si asupriti pe simbriasii vostri. Iata, postiti ca sa va ciorovaiti si sa va certati, ca sa bateti rautacios cu pumnul; nu postiti cum cere ziua aceea, ca sa vi se auda strigatul sus.(Isaia.58:3-4).

4. Cînd cerinţele în rugăciune sunt cu scopul împlinirii plăcerilor noastre (trupeşti, pămînteşti) avînd gîndul risipiri lucrului cerut: Sau cereti, si nu capatati, pentru ca cereti rau, cu gand sa risipiti in placerile voastre. (Iac.4:3).

VA URMA….

~străinişicălători~

(duţu)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s