DUMNEZEU ÎŞI REZERVEAZĂ DREPTUL DE A LĂSA RUGĂCIUNI NEÎMPLINITE.(2)

DUMNEZEU ÎŞI REZERVEAZĂ DREPTUL DE A LĂSA RUGĂCIUNI NEÎMPLINITE.(2)      By David (duţu) Miclea.


Toţi am vrea ca rugăciunile noastre să fie ascultate şi împlinite de Dumnezeu. Ştii ceva; uite Dumnezeu chiar dacă ascultă rugăciunea lasă rugăciuni neîmplinite. Motivul neîmpliniri rugăciunilor de către Dumnezeu nu este El, ci chiar noi suntem aceia care îl determinăm pe Dumnezeu să nu ne împlinească rugăciunile.

Cîteva motive pentru care Dumnezeu lasă rugăciuni neîmplinite:

5. Oameni care prezinta făţărnicie faţă de Dumnezeu: Ce nadejde-i mai ramane celui nelegiuit; cand ii taie Dumnezeu firul vietii, cand ii ia sufletul? Ii asculta Dumnezeu strigatele, cand vine stramtorarea peste el? (Iov.27:8-9).

6. Oameni schimonosiţi, prefăcuţi, care aşteaptă ascultarea datorită îmbrăcămintei ori felului lor pios de prezentare publică: Iata, postiti ca sa va ciorovaiti si sa va certati, ca sa bateti rautacios cu pumnul; nu postiti cum cere ziua aceea, ca sa vi se auda strigatul sus. Oare acesta este postul placut Mie: sa-si chinuiasca omul sufletul o zi? Sa-si plece capul ca un pipirig si sa se culce pe sac si cenusa? Aceasta numesti tu post si zi placuta Domnului? (Isaia.58:4-5).

7. Oameni nehotărîţi,îndoielnicii, cei care nu ştiu de fapt ce doresc de la Dumnezeu: Dar s-o ceara cu credinta, fara sa se indoiasca deloc: pentru ca cine se indoieste seamana cu valul marii, tulburat si impins de vant incoace si incolo. Un astfel de om sa nu se astepte sa primeasca ceva de la Domnul, caci este un om nehotarat si nestatornic in toate caile sale. (Iacov.1:6-8).

8.Oameni care se consideră că sunt în drept să aibă lucrul cerut, oameni care merg la rugăciune cu îndreptăţiri personale: Fariseul statea in picioare si a inceput sa se roage in sine astfel: „Dumnezeule, Iti multumesc ca nu sunt ca ceilalti oameni, hrapareti, nedrepti, preacurvari sau chiar ca vamesul acesta. Eu postesc de doua ori pe saptamana, dau zeciuiala din toate veniturile mele.” (Luca:18:11-12).

~străinişicălători~

(duţu)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s