DATORIA CREŞTINULUI ÎN FAMILIA LUI HRISTOS

DATORIA CREŞTINULUI ÎN FAMILIA LUI HRISTOS       By David (duţu) Miclea


În marea familie a lui Hristos adevăratul creştin trebuie să:

1. SĂ VEGHEZE: Sa veghem unii asupra altora, ca sa ne indemnam la dragoste si la fapte bune. (Evr.10:24).
2. SĂ ÎNDEMNE: Ci indemnati-va unii pe altii in fiecare zi, cata vreme se zice: „astazi”, pentru ca niciunul din voi sa nu se impietreasca prin inselaciunea pacatului. (Evr.3:13).
3. SĂ ÎNTĂREASCĂ: De aceea mangaiati-va si intariti-va unii pe altii, cum si faceti in adevar. (1Tes.5:11).
4. SĂ SLUJEASCĂ: Ca niste buni ispravnici ai harului felurit al lui Dumnezeu, fiecare din voi sa slujeasca altora dupa darul pe care l-a primit. (1Pet.4:10).
5. SĂ MÎNGĂIE: Mangaiati-va, dar, unii pe altii cu aceste cuvinte. (1Tes.4:18). De aceea mangaiati-va si intariti-va unii pe altii, cum si faceti in adevar. (1Tes.5:11).
6. SĂ MĂRTURISEASCĂ: Marturisiti-va unii altora pacatele si rugati-va unii pentru altii, ca sa fiti vindecati. Mare putere are rugaciunea fierbinte a celui neprihanit. (Iac.5:16).
7. SĂ SE ROAGE: Marturisiti-va unii altora pacatele si rugati-va unii pentru altii, ca sa fiti vindecati. Mare putere are rugaciunea fierbinte a celui neprihanit. (Iac.5:16).
8. SĂ IUBEASCĂ: Aceasta este porunca Mea: sa va iubiti unii pe altii, cum v-am iubit Eu. (Ioan.15:12). Va poruncesc aceste lucruri, ca sa va iubiti unii pe altii. (Ioan.15:17).
9. SĂ NU FIE DATOR: Sa nu datorati nimanui nimic, decat sa va iubiti unii pe altii: caci cine iubeste pe altii a implinit Legea. (Rom.13:8).
10. SĂ ÎMPLINEASCĂ PORUNCA: Va dau o porunca noua: sa va iubiti unii pe altii; cum v-am iubit Eu, asa sa va iubiti si voi unii pe altii. (Ioan.13:34).
~străinişicălători~
(duţu)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s