ABOUT / DESPRE MINE Inainte de a citi postarile informeaza-te,trebuie sa stii aceasta…

ABOUT / DESPRE MINE      Inainte de a citi postarile informeaza-te,trebuie sa stii aceasta…

Un muritor trecind prin lume inspre destinatia finala „CERUL” De aceea ma silesc sa am totdeauna un cuget curat inaintea lui Dumnezeu si
inaintea oamenilor(Fapte.24:16)

Tot ce gasesti pe ”Strainisicalatori”,  e pentru tine, si imbogatirea cunostintelor tale. Majoritatea (schite, predici) e munca de o viata poti sa le folosesti, iti plac iti potrivesc in stilul tau de predica e bine folosestete de ele,  vrei pe anumite teme subiecte , scriem prin e-mail , o sa incerc sa postez,  as vrea sa nu  se piarda. Orice postare luata de pe blog trebuie specificat sursa de unde le ai cu indicare precisa catre blogul ” Strainisicalatori” .   Alte postari luate de pe blogurile mele fi bun(a) si specifica doar atata,  luate de pe unul din blogurile mele:

1.”strainisicalatori ” – Spre destinatia fericita”CERUL”,

2.  “sprelumina” – Mai Multa Lumina,

3. ”Sacramento Evanghelic”

4. “Mai Aproape de Cer”

5.”Mai e Putin”

6.”Slujitorul”

gandurile scrise pe bloguri ne duce in aceiasi directie;   spredestinatia finala Cerul.

Multumesc mult GBU.

NOTE:*Deci sa fiu inteles precis de toti :  Tot ce gasesti pe

„BLOGURILE MELE”,  e munca mea=caci le-am adunat (in timp de o viata).   Majoritatea posturilor 99% sunt ale mele (gandite prin intelepciunea data de Dumnezeu mie)

*Toate ideile sunt in felul in care eu consider ca trebuie sa fie un credincios dupa cele ce inteleg din Sfanta Scriptura,  daca vrei sa citesti cu toata dragostea…   Puteti daca vreti sa lasa-ti un cuvant de incurajare (va apreciez mult de tot),   incolo daca ceva nu e cum credeti ca ar trebui sa fie ,  scrieti-va parerea bazat pe Scripturi si incerc dupa cunostinta ce mi-a dat Dumnezeu sa discutam,..

Nu uitati ideile sunt indreptate in felul in care e credinta mea penticostala,  va apreciez si va respect credinta fiecaruia fiti buni si respectati si credinta mea.

Domnul sa va binecuvinteze.

~Un proverb spune:  „Apa trece pietrele raman”  .Am invatat caci asa cum apa se scurge la vale,  intr-o zi voi trece si eu ..  Apa se duce pietrele raman,  eu ma voi duce dar vreau sa las ceva in urma ,(si daca technica ne ajuta ,  de ce sa nu ne folosim de ea) Dumnezeu sa ma ajute.  Amin.

*cititi postarile mele pe unul din blogurii :

1.www.strainisicalatori.wordpress.com  ,

2.  www.sprelumina.wordpress.com ,

3. http://sacramentoevanghelic.wordpress.com/ ,

4.    http://maiaproapedecer.wordpress.com/

5.   http://incaputin.wordpress.com/

6. http://slujitorul.wordpress.com/

*urmariti programul biserici Duminica ,dimineata :9-12 ;seara:6-8 pacific time(live)

at:  http://www.emanuel-church.com

Note: In ziua de azi cand sub un motiv sau altul foarte multi sunt acuzati de plagiat, (cei mai multi pe baza de invidie)as vrea sa fiu foarte clar , chiar daca ma repet din nou : Tot ce gasesti pe”BLOGURILE MELE”,  e munca mea=caci le-am adunat (in timp de o viata).

Majoritatea posturilor 99% sunt ale mele (gandite prin intelepciunea data de Dumnezeu mie) celelalte de 1% sunt munca altora nu vei intalni numele sub posturile care nu sunt ale mele(nu le stiu numele,  multe din postari le-am aflat in caietul meu cu notite si unele le-am primit prin e-mail,  iar altele de pe F-book ) ,  da nu le stiu numele,am scris sursa la cele care le-am copiat/paste .

Personal incerc sa nu copiez de la nimeni predici,  idei,  ganduri, desi cand vorbim de Evanghelie,  toti predicatori se folosesc din cateva surse: prima ar trebui sa fie Dumnezeu, Biblia, Duhul Sfant, iar a doua fara sa ne dam seama ne folosim si de ideile altora (multa citire aduna ganduri multe)…

Cele mai  multe imagini sunt luate de pe internet, F-book and google.

Inca ceva ,  blogurile sunt ale mele ,  nu reprezint nicio biserica prin ele,  dar in acelasi timp sunt membru intr-o biserica penticostala,  si incerc sa nu aduc rusine prin postarile mele Cuvantului lui Dumnezeu si Bisericii lui Dumnezeu din care fac parte.

Vei gasi sub fiecare postare numele meu,  aceasta nu ma face direct autor al postului ,  ci mai degraba unul care transmit un mesaj care mai inainte a fost facut public..

Nici un ban/peni/$$$ nu castig de pe urma postarilor,ci singura satisfactie pe care o am sunt multumit ca pot sa fac ceva pentru Domnul meu Isus.

Prin blogurile mele nu incerc sa ajung „#1” nu sunt bloguri de sandal si nici de a da din coate  ca sa ajung in „top” ,daca cumva din gresala ai gandul contrazicerilor fara rost si ai chef de scandal ,  ti-ai gresit adresa,  nu ai ajuns la destinatia la care doreai,  comentarile care promoveaza asemenea stari de lucru vor fi „ARUNCATE DIRECT IN GUNOI” nici sa nu incerci,nu se admite.

Domnul sa te binecuvinteze pe tine drag suflete care esti dornic sa afli cateva lucruri despre mine,  vrei sa stii mai multe ,  fi liber si scrie-mi la : strainisicalatori@aol.com   voi incerca sa iti raspund … GBU.

*Cu respect pentru lucrare, ; un calator spre destinatia finala „CERUL” (slujitorul lui Dumnezeu pentru Biserica Sa,  pastor penticostal  David dutu Miclea).

36 de gânduri despre „ABOUT / DESPRE MINE Inainte de a citi postarile informeaza-te,trebuie sa stii aceasta…

 1. Buna seara,

  aveti o rubrica ..”ce bloguri mai citesc”, acolo sunt postate cateva bannere, cu rugamintea de a posta si cele doua bannere ale mele:

  am observat ca aveti mai multe bloguri….

  Monica, cu stima.

 2. multa pace si binecuvantare … presupunand ca sunteti acel frate Dutu Miclea care in anii ‘ 74,75 mai erati in Dej , – mai tarziu ginere al fratelui Gusti – nu-mi ramane decat sa va salut cu toata dragostea … eram elev de liceu , anul I,II , … ma cheama Ionel , sunt frate cu Vasile Pop ,
  Domnul sa va binecuvinteze , cu pretuire

  • Perfecta dreptate tot acelasi am ramas numai cu mai multi ani adunati in carca mea.
   Ceva amintiri triste ale anilor ’74-75 poate mai pot sa indrept???, daca se mai poate ceva…
   Vasile Pop, erau doi, cu care cu cel din Negrilesti, pe unde mai traieste, i-am pierdut urma un frate plin de ravna pentru Domnul am fost in Negrilesti de multe ori, amintirii frumoase, ori cu cel de pe Valea Codorului un frate deosebit si el…
   Imi pare bine de cunostinta, oricand sunteti bine venit sa cititi ceva pe unul din blogurile mele (6 deocamdata) poate gasiti ceva bun, nu va uitati la greseli de ortografie sunt multe… uitati-va la esenta postari poate va ajuta.
   O zi binecuvantata va doresc…

 3. Nice reading about you

  Thanks for visiting my blog. Be in touch. Browse through the category sections, I feel you may find something of your interest.

 4. Multumesc mult pentru incurajarile pe care mi le dati pe blogul meu. Ma bucur sa slujesc cu darurile pe care mi le-a dat Domnul. Am inteles ca sunteti din Dej. Eu sunt din Cluj.
  Va doresc binecuvantarea Domnului si calauzirea Duhului Sfant in tot ce faceti si scrieti.
  ana
  anatatarandras.wordpress.com

 5. ,,,am uitat ce era mai important:
  MULŢUMESC! DOMNUL SĂ VĂ BINECUVÂNTEZE!
  …şi să vă audă rugăciunea inimii ,
  „rostită”…atât de frumos încât,
  cine oare nu şi-ar dori ca
  să fie şi el, acela care într-o binecuvântată zi,
  va sta la picioarele tronului LUI, şi va aduce laude, osanale
  Împăratului, Domnului Isus!

 6. Sunt un firicel de floare
  Lângă crucea cu piroane.
  Floarea-i mică, dealu-i mare
  Ce parfum să dea o floare
  Dar ca mine Domnul are
  MILIOANE, MILIOANE.

  Sunt un fluier care-adună
  Rătăcite oi, sărmane.
  Când pe ceruri norii tună
  Cine-aude-o veste bună
  Dar ca mine-n văi răsună
  MILIOANE, MILIOANE.

  Sunt o rază din Golgota
  Lângă ţărmuri de oceane.
  O scânteie-n vârf de stâncă
  Cine-o vede-n noapte-adâncă?
  Dar ca mine mai sunt încă
  MILIOANE, MILIOANE.

  Sunt un călător pe culme
  Străbătând meridiane.
  Fraţii mei de trup şi nume
  Mă luară-n râs şi glume
  Dar eu am alţi fraţi în lume
  MILIOANE, MILIOANE.

  Sunt un abur care-adie
  Şi se pierde prin liane.
  Dar în ziua ce-o să vie
  Nu un om şi nu o mie,
  Ci ca mine-ar vrea să fie
  MILIOANE, MILIOANE.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s