10 gânduri despre „SCHITE

  1. Eu de curand mi-am facut blog,deci sunt incepator.Intentionez ca pe viitor sa-mi postez propriile predici si schite pe blogul meu .Cred ca ati observat ca multe predici scrise si schite de ale d-voastra le-am luat si le-am postat pe blogul meu.Daca nu sunteti de acord cu ce fac(ati zis sa nu copiem) va rog sa-mi spuneti si ma voi opri. Oricum nu le-am postat sub numele meu.Dumnezeu sa va binecuvinteze . Amin.

    • Chiar va apreciez ca faceti lucrul acesta (nu copia se refera la unii blogisti”mari” care fura dea dreptul articolele si le pun sub numele lor- i-am oprit pe cativa) E ok atat timp cat puneti link catre blogurile mele . Va apreciez si Dumnezeu sa va binecuvinteze. O zi minunata va doresc.

  2. Pingback: Cele mai bune posturi și pagini(in saptamana ce a trecut) « Mai multa Lumina

  3. Marile si faimoase cladiri s-au construit de pe schele subrede uneori,cladirile insa dainuiesc pana azi. Marii predicatori isi construiesc ilustrele predici in jurul unor schite mai putin insemnate,dar o data ce schitele ajung predici,predicatorul cu adevarat predicator,sub directa calauzire a Duhului Sfant ,o asemenea predica produce minunea intoarceri;,sufletele ce asculta asemenea predici se hotarasc sa il slujeasca pe Dumnezeu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s